Corona update: Wij Zijn Open!


Meer:

UPDATE 16 februari 2022: Gelukkig, we kunnen weer veilig, gezellig en zonder beperkingen onze studenten en gasten ontvangen. Er gelden voor een bezoek aan Art in the Attic géén beperkende coronamaatrdegelen meer. Je kunt je weer zonder zorgen inschrijven voor onze Visagie Opleiding, of gewoon weer een leuke en leerzame Make Up Workshop boeken voor jezelf of samen met anderen. Je bent van harte welkom!


UPDATE 19 december 2021: Veel sectoren in Nederland gaan tot 14 januari dicht. Dat is een zware tegenvaller voor veel ondernemers. Voor Art in the Attic is er gelukkig nog veel mogelijk. Wij zijn géén winkel, géén schoonheidssalon en géén openbare binnenruimte. Art in the Attic biedt voornamelijk coaching en praktijkonderwijs en dat is gelukkig als uitzondering toegestaan. Dit kan dus nog wél:

 • Wij accepteren gewoon boekingen voor (privé) workshops voor na 14 januari.
 • Reeds geboekte privé make up workshops kunnen doorgaan. Onze docent Roos is dan namelijk uw coach en voert géén ‘contactberoep’ uit. U leert uzelf opmaken.
 • Online make up workshops kunnen gewoon worden geboekt en kunnen doorgaan.
 • De Visagie Opleiding die in januari start, betreft praktijkonderwijs. De eerste 1-2 weken, zeker tot 14 januari, zullen wij echter de lessen privé organiseren, een-op-een. Hierover nemen wij rechtstreeks contact op met iedere individuele student om afspraken op maat te maken.

Vanwege de tijdelijke sluiting van contactberoepen en de maximale groepsgrootte van 2 personen, kan dit tot 14 januari even niet:

 • U kunt Roos tot 14 januari niet als visagiste boeken voor het aanbrengen van make up op uzelf of anderen.
 • Groepsworkshops zullen worden verplaatst tot na 14 januari. Echter, omdat personen uit hetzelfde huishouden wél mogen samenkomen, kunnen we hiervoor in overleg een andere oplossing vinden.

Neem bij twijfel gerust contact met ons op. Samen vinden we de best passende oplossing. Ondanks alles wensen wij u mooie feestdagen toe.

UPDATE 1 november 2021: Zoals altijd volgen wij netjes de aanbevelingen van het RIVM. Vooralsnog is het niet nodig om bij Art in the Attic een QR-code of legitimatie te laten zijn. Iedereen is altijd welkom.

UPDATE 1 september 2021: Gelukkig mogen we weer vrijer werken zonder ons al teveel zorgen te hoeven maken. Art in the Attic is open en toegankelijk voor iedereen. Wil je uit eigen keuze nog liever een mondkapje blijven dragen, of houd je liever nog wat extra afstand? Wij zullen er samen met jou voor proberen te zorgen dat we een leuke, ontspannen én veilige omgeving creëren waarin iedereen zich thuis voelt.

UPDATE 25 februari 2021: Yes! We kunnen eindelijke weer open! De inschrijvingen voor de april-editie van de Visagie Opleiding lopen inmiddels door en op 20 maart is er een OPEN DAG!

UPDATE 01 januari 2021: Tijdens de nieuwe lockdown bieden wij ook hele leuke en leerzame online make up workshops aan.

UPDATE 28 september 2020: Ook alle make up workshops lopen prima. We houden het nieuws en de maatregelen scherp in de gaten en passen ons aan waar nodig zodat we al onze klanten en bezoekers een leuke, maar ook veilige ervaring kunnen gunnen.

UPDATE 1 juni 2020: De eerste ‘corona-proof’ lessen gingen prima, ook dankzij de medewerking van onze studenten!

Ein-de-lijk! Ook wij moesten vanwege corona helaas enige tijd onze activiteiten opschorten. We hebben echter niet stil gezeten. Dankzij investeringen in onze lesruimte en beschermingsmiddelen kunnen we nu weer opgelucht en met trots zeggen: wij zijn open!

Wij houden rekening met corona en beperken de risico’s

Om de risico’s op eventuele overdracht van het virus te beperken, hebben wij geïnvesteerd in de volgende maatregelen:


 • Extra ruimte creëren
 • Reductie van het aantal deelnemers en studenten bij de opleiding
  – op deze manier maken wij 1,5 meter afstand houden mogelijk
 • Mondkapjes en spatmaskers voor onze werknemers
 • Mondkapjes en spatmaskers zijn tevens GRATIS beschikbaar voor onze studenten
 • Extra zorg voor schoonmaak, desinfectie en handen wassen
 • Onze studenten moedigen wij aan om daarnaast zelf te zorgen voor passende, comfortable handschoenen voor extra hygiënecorona maatregelen visagie opleiding make up workshop

Volg de adviezen van de Rijksoverheid en het RIVM t.a.v. corona

Daarnaast rekenen wij op onze klanten, deelnemers en studenten om vooral ook zelf verantwoordelijkheid te blijven nemen. Zie ook de informatie van het RIVM en de Rijksoverheid. Dat betekent dus nog steeds:

 • Bij klachten blijf je thuis
 • Je houdt zoveel mogelijk 1,5 meter afstand tot andere deelnemers of studenten
 • Hoesten, niezen doe je in de binnenkant van je elleboog
 • Etc. etc.

Op deze manier vertrouwen wij erop dat wij samen met onze klanten, workshop deelnemers en studenten aan de visagie opleiding de verspreiding van corona kunnen helpen tegengaan. Wij danken iedereen voor de medewerking en verheugen ons erop jullie weer te mogen verwelkomen! Wij zijn open!

Plaats een reactie