Corona update: Wij Zijn Open!


Meer:

UPDATE 1 september 2021: Gelukkig mogen we weer vrijer werken zonder ons al teveel zorgen te hoeven maken. Art in the Attic is open en toegankelijk voor iedereen. Wil je zelf uit eigen keuze nog liever een mondkapje blijven dragen, of houd je liever nog wat extra afstand? Wij zullen er samen met jou voor proberen te zorgen dat we een leuke, ontspannen én veilige omgeving creëren waarin iedereen zich thuis voelt.

UPDATE 25 februari 2021: Yes! We kunnen eindelijke weer open! De inschrijvingen voor de april-editie van de Visagie Opleiding lopen inmiddels door en op 20 maart is er een OPEN DAG!

UPDATE 01 januari 2021: Tijdens de nieuwe lockdown bieden wij ook hele leuke en leerzame online make up workshops aan.

UPDATE 28 september 2020: Ook alle make up workshops lopen prima. We houden het nieuws en de maatregelen scherp in de gaten en passen ons aan waar nodig zodat we al onze klanten en bezoekers een leuke, maar ook veilige ervaring kunnen gunnen.

UPDATE 1 juni 2020: De eerste ‘corona-proof’ lessen gingen prima, ook dankzij de medewerking van onze studenten!

Ein-de-lijk! Ook wij moesten vanwege corona helaas enige tijd onze activiteiten opschorten. We hebben echter niet stil gezeten. Dankzij investeringen in onze lesruimte en beschermingsmiddelen kunnen we nu weer opgelucht en met trots zeggen: wij zijn open!

Wij houden rekening met corona en beperken de risico’s

Om de risico’s op eventuele overdracht van het virus te beperken, hebben wij geïnvesteerd in de volgende maatregelen:


 • Extra ruimte creëren
 • Reductie van het aantal deelnemers en studenten bij de opleiding
  – op deze manier maken wij 1,5 meter afstand houden mogelijk
 • Mondkapjes en spatmaskers voor onze werknemers
 • Mondkapjes en spatmaskers zijn tevens GRATIS beschikbaar voor onze studenten
 • Extra zorg voor schoonmaak, desinfectie en handen wassen
 • Onze studenten moedigen wij aan om daarnaast zelf te zorgen voor passende, comfortable handschoenen voor extra hygiëne
corona maatregelen visagie opleiding make up workshop

Volg de adviezen van de Rijksoverheid en het RIVM t.a.v. corona

Daarnaast rekenen wij op onze klanten, deelnemers en studenten om vooral ook zelf verantwoordelijkheid te blijven nemen. Zie ook de informatie van het RIVM en de Rijksoverheid. Dat betekent dus nog steeds:

 • Bij klachten blijf je thuis
 • Je houdt zoveel mogelijk 1,5 meter afstand tot andere deelnemers of studenten
 • Hoesten, niezen doe je in de binnenkant van je elleboog
 • Etc. etc.

Op deze manier vertrouwen wij erop dat wij samen met onze klanten, workshop deelnemers en studenten aan de visagie opleiding de verspreiding van corona kunnen helpen tegengaan. Wij danken iedereen voor de medewerking en verheugen ons erop jullie weer te mogen verwelkomen! Wij zijn open!

Plaats een reactie