Contact

Corona veilig: wij zijn geopend!
Home » Klantenservice » Contact

Art in the Attic – Make Up Academy


Bezoekadres
Art in the Attic – Make Up Academy
Deventerstraat 46 (oud-Activerium)
Ingang achterom, tussen Kanaal Noord 85-87
7311 LX Apeldoorn

art in the attic apeldoorn studio

WhatsApp: 06 – 20 61 17 40

Stuur ons een bericht:

  tekens: 0 (min. 10 tekens)


  > Alles over privacy & (persoons)gegevens.

  Openingstijden:
  ma – vrij: 09:00 – 19:00 (op afspraak)
  zaterdag: 10:00 – 15:00 (op afspraak)
  Op zondag zijn wij gesloten

  Direct contact
  T: 06 – 20 61 17 40
  : 06 – 20 61 17 40
  @: visagie@artintheattic.nl
  Vraag naar Roos

  Bedrijfsgegevens:
  KVK-NR: 78272726 (Apeldoorn)
  BTW-ID: NL861326672B01

  Art in the Attic en/of Art in the Attic Make Up Academy zijn handelsnamen van Art in the Attic B.V.

  Route, OV & Parkeren

  Locatie:
  art in the attic deventerstraat apeldoorn

  Bereikbaarheid:
  Art in the Attic is gehuisvest in het oude Activering gebouw. Midden in het centrum van Apeldoorn gelegen en tóch goed bereikbaar. Apeldoorn Centraal Station ligt op minder dan 10 minuten lopen. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op minder dan 2 minuutjes lopen. Met de auto ben je snel op de A1 of A50.

  Let op: de ingang en parkeerplaats bereik je achterom, via de inrit tussen Kanaal Noord, nummers 85 en 87.
  Art in the Attic Kanaal Noord 87c Apeldoorn

  Direct in het centrum
  Wil je na je bezoek aan Art in the Attic lunchen, een boodschap doen, borrelen of dineren? Dan loop je zo naar de Nieuwstraat, Hofstraat en de Brinklaan met diverse goede restaurants, gezellige cafés en een ruim aanbod aan winkels. Naast de grote en kleine winkelstraten heeft Apeldoorn Centrum ook twee overdekte winkelcentra “De Oranjerie” en “De Korenpassage”.


  Visie & Missie

  Wij willen het mooie vak van visagiste voor iedereen toegankelijk maken. Als we onszelf en anderen toch opmaken, laten we het dan ook echt goed doen! Wij maken het voor iedereen mogelijk om professioneel te leren opmaken. Make Up Academy Art in the Attic gelooft ook in een wereld zonder “zij is mooier dan ik”, of “ik ben mooier dan jij”. Want we hebben toch allemaal onze eigen mooie kanten? Daarom is het onze missie om het voor iedereen mogelijk te maken om goed voor de dag te komen, door je te helpen de kracht van je eigen, unieke schoonheid te ontdekken en te delen.

  Onze Geschiedenis

  2014: Art In The Attic Wordt Opgericht
  Art in the Attic is begin 2014 opgericht als samenwerkingsverband tussen visagiste Roos en portretfotograaf Willem: een studio voor Visagie, Fotografie & Beauty. Uit onvrede over de bestaande manier van lesgeven binnen de gangbare visagie opleidingen, ontwierp Roos haar eigen, unieke lesmethode. Al snel groeit Art in the Attic uit tot een vertrouwde naam voor visagie cursussen van hoge kwaliteit, met consistent hoge waarderingen van cursisten.

  2015: Zelfstandig Verder
  Begin 2015 wordt fotograaf Willem benoemd tot Associate Photographer van de beroemde Peter Hurley (NYC) en gaat hij verder onder de naam PortretStudio Apeldoorn. Roos gaat zelfstandig verder met de focus op het aanbieden van betaalbare, laagdrempelige en professionele visagie & make-up cursussen. Daarbij hoort een aangepaste naam: Art in the Attic – Make Up Academy

  2015: Start Certificaat Register
  Sinds april 2015 worden PRO cursisten bijgeschreven in het online PRO Certificaat Register om de kwaliteit nog meer inzichtelijk te maken.

  2016: Naamsbekendheid
  In de loop van 2016 wordt Art in the Attic steeds bekender. We zijn diverse malen te gast als “Live Visagiste” bij RTV Apeldoorn. Eind dat jaar krijgt Art in Attic de 150e positieve klantbeoordeling op Klantenvertellen.nl

  2017: High-End Partners
  In de lente van 2017 gaat Art in the Attic een nauwere samenwerking aan met make-up giganten Make-up Studio en Boozyshop om cursisten nog meer waarde te bieden.

  2017: 75e Certificaat
  In de nazomer van 2017, 2 jaar na de start van het PRO Certificaat Register, wordt de mijlpaal van 75 PRO Cursisten bereikt.

  2018: Make-Up For Ever
  In 2018 worden we Nederlands Partner van het high-end professionele make-up merk MAKE-UP FOR EVER en voegen we dit toe aan ons make-up pakket.

  2019: We Bestaan 5 Jaar
  In 2019 vierden we onze 5e verjaardag: Art in the Attic bestaat 5 jaar en is uitgegroeid tot een vertrouwde aanbieder van de allerhoogste kwaliteit.

  2020: Verhuizen als B.V.
  Na 6 jaar is het zover: Art in the Attic is uit haar jasje gegroeid en verhuist van Ugchelen naar een grotere, mooiere studio in PWA301 in het centrum van Apeldoorn. Tegelijkertijd wordt de ondernemingsvorm omgezet in een B.V..

  2023: Een nieuwe studio
  We verhuizen naar een mooie nieuwe studio aan de Deventerstraat, nog steeds in het mooie centrum van Apeldoorn

  2024: We bestaand 10 jaar!
  We kunnen het zelf nog nauwelijks geloven, maar Art in the Attic bestaat in 2024 al 10 jaar!

  Over Service & Kwaliteit

  Samen streven we naar topkwaliteit en 100% tevreden cursisten en klanten. Het is heel eenvoudig: het moet goed zijn, van begin tot eind. Een tevreden gezicht is een mooi gezicht. Ons motto is: “Play Big, Stay Small”. We zijn en blijven bewust een klein bedrijf, maar we willen groot zijn in wat we doen. Daarom richten we ons alleen op de dingen waar we goed in zijn. Op die manier kunnen we al onze klanten persoonlijke service bieden, op maat gemaakt.


  Gegevens, Privacy en Cookies
  Gegevens en informatie die je aan ons verstrekt, bijvoorbeeld voor het aanvragen van informatie of inschrijven voor cursussen, worden door ons verwerkt met inachtneming van wettelijk regels en bepalingen t.a.v. je (persoons)gegevens en privacy. Deze website maakt gebruik van cookies van o.a. Google Analytics en Google Adwords. Hiermee houden we bij op welke wijze bezoekers van deze website gebruik maken van de website. Uitgebreide informatie over dit alles vind je in onze Verklaring t.a.v. Gegevensbescherming & Privacy.

  Cursus | Make-up

  Update: October 29, 2023Art in the Attic