Mannen Make Up Workshops

art in the attic beste visagie school opleiding 327 beoordelingen
klantenvertellen
al 9 jaar 100% aanbevolen
klantenvertellen.nl

Aanbod workshops mannen make up:

Een workshop duurt ca. 2 uur. Zie de beschrijving voor de details.

< terug naar alle categorieën

Home » Make Up Workshop – Leer jezelf opmaken » Mannen Make Up Workshops

Boek hier je workshop make up voor mannen

Bij Art in the Attic voel jij je direct veilig thuis en welkom. Roos heeft veel ervaring met de mannelijke huid, botstructuur en met mannen make up. Je krijgt tijdens je workshop ook advies over welke producten het best passen bij jouw huid.

Het is voor veel mannen vaak nog een drempel om deze stap te nemen. Of je nu metro bent of misschien androgyne, cross dresser, travestiet of T-girl, welke naam je er ook aan geeft, het advies van Roos luidt: gewoon doen. Je zult geen spijt krijgen. Wees wie je bent en wees lief voor jezelf. Je bent niet alleen.

Tip: als je een pruik of speciale kleding gebruikt, neem die dan mee. Dat maakt de make up compleet.

Lastig kiezen? Roos helpt je graag!

of stuur een bericht:

  Volg ons:

   

  Art in the Attic – Make Up Academy

  Deventerstraat 46 (oud-Activerium)
  Ingang achterom, tussen Kanaal Noord 85-87
  7311 LX Apeldoorn

  Make Up Academy Art in the Attic is gevestigd in Apeldoorn, centraal in Nederland en makkelijk bereikbaar. Onze klanten komen uit heel Nederland, maar vooral uit Gelderland, Overijssel, Utrecht en Flevoland. Onze studio is niet ver van de A1 en de A50. Parkeren kan achterom. We zijn ook makkelijk bereikbaar met het OV. Station Apeldoorn CS ligt op minder dan 10 minuten loopafstand. De bushalte ligt op 2 minuutjes lopen. Voorbeelden van gemiddelde reistijden met de auto:

  Arnhem, ca. 30 minuten
  Zwolle, ca. 30 minuten
  Enschede, ca. 50 minuten
  Almere, ca. 50 minuten

  Hilversum, ca. 45 minuten
  Amersfoort, ca. 35 minuten
  Utrecht, ca. 45 minuten
  Den Bosch, ca. 55 minuten

  Mannen weten steeds vaker hun weg te vinden naar Art in the Attic voor een leerzame workshop mannen make up. Ik ontvang altijd graag allerlei diversiteiten, waaronder ook metro en androgyne mannen, cross dressers, travestieten, T-girls, of welke naam je er ook aan geeft. Ieder komt bij mij met eigen ideeën en wensen. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat iedereen zich veilig thuis voelt in mijn studio en dat make up voor iedereen een toegankelijke keuze is. Make up voor mannen wordt nu ook in Nederland steeds breder geaccepteerd. Daardoor krijgen meer en meer mannen interesse in een workshop om goed met make up om te leren gaan.”
  roos art in the attic visagist MUA make up artistRoos – Directeur Art in the Attic
  Updated: April 03, 2024Art in the Attic