Make Up Workshops voor Groepen

art in the attic beste visagie school opleiding 331 beoordelingen
klantenvertellen
al 9 jaar 100% aanbevolen
klantenvertellen.nl

Aanbod workshops voor groepen vanaf 2 personen:

Een workshop duurt ca. 2 uur. Zie de beschrijving voor de details.

Home » Make Up Workshop – Leer jezelf opmaken » Make Up Workshops voor Groepen

Boek hier samen een gezellige make up workshop

Vriendinnen, moeders, dochters, collega’s: voel je welkom! Geniet samen van een onvergetelijke middag met een leuke en gezellige make up workshop voor groepen vanaf twee personen. Maak tijd voor jezelf en elkaar. Spelen met make up is een mooie en creatieve manier om je ware schoonheid te ontdekken. Roos leert jullie hoe je je innerlijke én uiterlijke schoonheid in balans kunt brengen. 

Jullie krijgen veel tips en tricks en je leert anders naar jezelf te kijken. Na de workshop weten jullie beter wat je gezichtsvorm is, welke huidstructuur je hebt en wat jullie nodig hebt om jezelf mooi op te maken. Op de dag en tijd van jullie boeking reserveert Roos de gezellige studio in Apeldoorn speciaal voor jullie groepje alleen.

Tip: onze studio zit in hartje Apeldoorn, dus combineer een workshop met een middagje shoppen en/of lekker uit eten.

Lastig kiezen? Roos helpt je graag!

of stuur een bericht:

  Volg ons:

   

  Art in the Attic – Make Up Academy

  Deventerstraat 46 (oud-Activerium)
  Ingang achterom, tussen Kanaal Noord 85-87
  7311 LX Apeldoorn

  Make Up Academy Art in the Attic is gevestigd in Apeldoorn, centraal in Nederland en makkelijk bereikbaar. Onze klanten komen uit heel Nederland, maar vooral uit Gelderland, Overijssel, Utrecht en Flevoland. Onze studio is niet ver van de A1 en de A50. Parkeren kan achterom. We zijn ook makkelijk bereikbaar met het OV. Station Apeldoorn CS ligt op minder dan 10 minuten loopafstand. De bushalte ligt op 2 minuutjes lopen. Voorbeelden van gemiddelde reistijden met de auto:

  Arnhem, ca. 30 minuten
  Zwolle, ca. 30 minuten
  Enschede, ca. 50 minuten
  Almere, ca. 50 minuten

  Hilversum, ca. 45 minuten
  Amersfoort, ca. 35 minuten
  Utrecht, ca. 45 minuten
  Den Bosch, ca. 55 minuten

  “Voel je weer vrouw en comfortabel in je eigen lichaam. Make up maakt vrouwen mooier dan ze al zijn. Je mag schilderen en een mooi kunstwerk maken van jouw mooie uiterlijk. Hou je van een naturel uitstraling, of ga je voor een mooie verzorgde avond look? Of wil je een meer uitgesproken look met dekkende glamour make-up? Jij bepaalt wat bij jouw identiteit en schoonheid past. Je mag ook mix-en-matchen: kom je met iemand die boven de 50 jaar is, dan kun je een combinatie doen van bijvoorbeeld een dagmake-up en een rijpere huid 50+ make-up. Voor iedereen is er iets leuks én leerzaams om te doen.”
  roos art in the attic visagist MUA make up artistRoos – Directeur Art in the Attic
  Updated: June 11, 2024Art in the Attic