Make Up Cursus – Visagie Cursus

art in the attic beste visagie school opleiding 331 beoordelingen
klantenvertellen
al 9 jaar 100% aanbevolen
klantenvertellen.nl

Dé make up cursus of visagie cursus die bij jouw wensen past

Wil jij visagiste worden en make up technieken op anderen leren toepassen? Bij Art in the Attic vindt jij dé betaalbare meerdaagse make up cursus of visagie cursus die bij jóu past! Ook als je wilt leren jezelf écht perfect op te maken, dan hebben wij hier de ideale make up cursus voor jou.

Als je liever een korte make up workshop van een paar uurtjes volgt om jezelf beter te leren opmaken, bekijk dan ons uitgebreide aanbod make up workshops: » naar de make up workshops.

Wat is het verschil tussen een make up cursus en een visagie cursus?

Bij een make up cursus ligt de nadruk op jezelf perfect leren opmaken. Kies een visagie cursus als je vooral wilt leren hoe je anderen opmaakt en als je kennis wilt maken met het vak van de visagiste. In beide gevallen leer je moderne make up technieken te beheersen en toe te passen.

De Visagie Cursus Basis is voor beginnende visagisten. Kies de Visagie Cursus Pro als je jouw opgedane vaardigheden verder wilt uitdiepen en nog meer professionele technieken wilt leren.

Handige keuzehulp

Twijfel je nog of je een visagie cursus wilt doen, of misschien toch onze uitgebreidere visagie opleiding? Gebruik dan deze keuzehulp om te bepalen wat jouw profiel is en wat het beste bij je past.

 

Boek jouw make up cursus online

Je kunt bij ons makkelijk, snel en veilig online boeken. Selecteer de cursus die het meest voor jou geschikt is, kies je startdatum en reserveer direct jouw plek!

Wil je echt álles leren en overweeg je als professioneel visagiste (voor jezelf) te gaan werken? Dan is de Visagie Opleiding tot Allround Make Up Artist nog beter geschikt voor jou.

Lastig kiezen? Roos helpt je graag!

of stuur een bericht:





  Volg ons:

   
  Home » Make Up Cursus – Visagie Cursus

  Art in the Attic – Make Up Academy

  Deventerstraat 46 (oud-Activerium)
  Ingang achterom, tussen Kanaal Noord 85-87
  7311 LX Apeldoorn

  Make Up Academy Art in the Attic is gevestigd in Apeldoorn, centraal in Nederland en makkelijk bereikbaar. Onze klanten komen uit heel Nederland, maar vooral uit Gelderland, Overijssel, Utrecht en Flevoland. Onze studio is niet ver van de A1 en de A50. Parkeren kan achterom. We zijn ook makkelijk bereikbaar met het OV. Station Apeldoorn CS ligt op minder dan 10 minuten loopafstand. De bushalte ligt op 2 minuutjes lopen. Voorbeelden van gemiddelde reistijden met de auto:

  Arnhem, ca. 30 minuten
  Zwolle, ca. 30 minuten
  Enschede, ca. 50 minuten
  Almere, ca. 50 minuten

  Hilversum, ca. 45 minuten
  Amersfoort, ca. 35 minuten
  Utrecht, ca. 45 minuten
  Den Bosch, ca. 55 minuten

  Tijdens een make up of visagie cursus leer ik jou alle geheimpjes over make up en de modernste technieken. De cursussen zijn praktijkgericht en je krijgt veel gelegenheid om te oefenen. Ideaal voor als je een gevorderd niveau wilt bereiken, maar nog niet toe bent aan een volledige visagie opleiding. We zorgen altijd voor een leuke en gezellige sfeer!
  Updated: July 08, 2024Art in the Attic