Aangenaam: ik ben visagiste, en dit kan ik voor je doen!


Meer:

Iedereen weet wel wat make-up is, maar helaas weten veel te weinig mensen wat een visagist is, of wat die doet. Laat ik me even voorstellen: ik ben Roos, en ik zal je uitleggen wat ik als visagiste voor je kan betekenen.

Een visagist, of make-up artist, is een specialist in het vak make-up. Net als een plastisch chirurg, kan ik je gezicht met make-up zichtbaar veranderen. Ik kan je neus verkleinen, mond vergroten, ogen vergroten of verkleinen, gezicht smaller laten lijken, jukbeenderen creëren, etc. Als visagiste ben ik gespecialiseerd in het maskeren van je minpunten (puistjes, oneffenheden, verdoezelen van couperose, wijnvlekken, vertigo etc.) Ik zal ook de pluspunten in je gezicht accentueren (door middel van het aanbrengen van de juiste make-up.

Ik heb kennis van verschillende huidtypen, zoals de rijpere huid, droge, vette en gecombineerde huid. Dankzij brede ervaring met diverse gezichtsvormen en oogvormen (denk aan overhangend ooglid, diepliggende ogen, ver uit elkaar staande ogen e.d.) kan ik ook jouw ogen mooi opmaken zodat ze zullen stralen.

Omdat ik ook nog ervaring heb met kleuranalyse, kan ik goed inschatten welke kleur oogschaduw en lippenstift het beste bij je past. Het gebruik van de verkeerde kleur oogschaduw, lippenstift en rouge kan je ouder en bleker doen lijken. Daarom zijn visagisten vaak op de hoogte van de seizoentypes en kunnen we je het juiste kleuradvies geven.

Als visagiste geef ik je ook advies over de structuur van je huid, het model van je wenkbrauwen en welke kleur foundation het beste bij je huid past. Heb je droge, vette of gecombineerde huid? Dan geef ik je advies over hoe je dit het beste kunt verzorgen en welke foundation en producten daarbij passen. Hetzelfde geldt ook voor couperose, acne, wijnvlekken en vertigo, zodat je dat mooi kunt verdoezelen.

Jouw schoonheid is mijn belangrijkste taak. Wil je eens persoonlijk kennis maken? Maak dan een afspraak met mij bij Art in the Attic. We kunnen dan:

 • Jouw wensen en ideeën bespreken.
 • Je huid analyseren en een korte kleuranalyse doorlopen
 • Make-up aanbrengen:
  • Dag of Avond make-up
  • Feest of Glamour make-up
  • Gala- of Bruidsmake-up
  • Make-up voor donkere huid, oneffenheden wegwerken
  • Fashion, Avant Garde, Tribal make-up, Extreme make-up
  • Make-up voor fotoshoots en castings

Bij mij krijg je ook altijd aanvullend advies over diverse huidtypes (vette, droge of gecombineerde huid, welke foundation en make-up daarbij past, het gebruik van de juiste kwasten en nog heel veel meer.

3 gedachten over “Aangenaam: ik ben visagiste, en dit kan ik voor je doen!”

Plaats een reactie