Visagie Avondopleiding bij Art in the Attic


Meer:

Een visagie avondopleiding is al heel lang een veelgevraagde uitbreiding op ons lesprogramma. Om diverse redenen konden we het niet eerder aanbieden, maar nu is het dan eindelijk wél zover: vanaf september 2020 draaien we het lesprogramma van de Visagie Opleiding tot Allround Make Up Artist óók op de donderdagavond, van 18:00-21:00uur.

Een visagie avondopleiding van 4, 9 of 13 weken

Bij Art in the Attic kun je jouw avondopleiding visagie doen in 4, 9 of 13 weken. De basis leer je in de eerste 4 weken. Wil je gevorderd visagiste worden, kies dan voor de 5 aanvullende PRO lessen. Wil je een echte, professionele allround make artist worden, dan kun je vanaf september dus ook de laatste 4 EXPERT visagie modules volgen in avondopleiding

Een visagie avondopleiding is al heel lang een veelgevraagde uitbreiding op ons lesprogramma

Je kunt je per direct aanmelden voor de visagie avondopleiding

Droom je ervan om visagist te worden maar ben je druk overdag? Dan is onze avondopleiding dé oplossing voor jou! Je krijgt dan les in onze gloednieuwe studio in PWA301! Schrijf je nú in!

 

Dé snelle en betaalbare visagie avondopleiding

In 1 tot 3 maanden leer je make up basistechnieken en/of gevorderde visagie technieken. Zo kun jij straks vol vertrouwen als make up professional aan het werk. Het is een snelle en betaalbare visagie opleiding, in gezellige groepen van maximaal 8 personen. Wij hanteren een moderne lesmethode, gericht op de praktijk als visagist en make up artist (MUA), met veel persoonlijke aandacht.

De échte 100% visagie school

Art in the Attic Make Up Academy richt zich als school voor 100% op visagie. Bij andere opleiders is het vak visagie vaak slechts een bijzaak. Bij óns als sta jij als toekomstig visagist bovenaan op nummer 1. Wacht niet langer en schrijf je in!

Plaats een reactie