Art in the Attic verhuist naar PWA301 in Apeldoorn


Meer:

Art in the Attic is uit haar jasje gegroeid en verhuist op 1 september van Ugchelen naar een grotere, mooiere studio in PWA301 in het centrum van Apeldoorn.

PWA301 – Modern, Luxe, Licht, Comfort en Ruimte

Na 6 jaar verlaten wij ons nest, spreiden we onze vleugels uit en verruilen we Ugchelen voor het centrum van Apeldoorn. Het mooi, nieuwe gebouw PWA301 wordt op 1 september onze nieuwe thuisbasis en leslocatie. Midden in het centrum van Apeldoorn gelegen en tóch goed bereikbaar. Apeldoorn Centraal Station ligt op slechts 6 minuten lopen. Voor de deur bevindt zich bushalte Amaliapark. Met de auto ben je snel op de A1 of A50.

Met pijn in het hart neem ik afscheid van mijn gezellige, oude studio, de plek waar het 6 jaar geleden allemaal begon. Maar het is tijd voor een volgend hoofdstuk en ik ben erg blij dat wij een schitterende nieuwe studio hebben gevonden in PWA301, in het centrum van Apeldoorn
~ Roos – Directeur

pwa301 art in the attic verhuizen

PWA301 – Perfect centraal gelegen, gezellig én bereikbaar

Wil je na je bezoek aan Art in the Attic lunchen, een boodschap doen, borrelen of dineren? Dan loop je zo naar de Nieuwstraat, Hofstraat en de Brinklaan met diverse goede restaurants, gezellige cafés en een ruim aanbod aan winkels. Naast de grote en kleine winkelstraten heeft Apeldoorn Centrum ook twee overdekte winkelcentra “De Oranjerie” en “De Korenpassage”.

Art in the Attic – Make Up Academy


PWA301 | 3e verdieping | Unit 4
Prins Willem-Alexanderlaan 301
7311 SW Apeldoorn
 

Meer ruimte voor de Visagie Opleiding en Workshops

Na de verhuizing hebben we meer ruimte voor onze Visagie Opleiding en Workshops. Zo kunnen we meer gasten verwelkomen én kunnen we beter omgaan met de coronamaatregelen.

Let op: tot 1 september worden lessen en workshops gehouden op ons oude adres, Marten Orgeslaan 21, 7339HT, Ugchelen