Mannen Make Up Workshops: NIEUW bij Art in the Attic!


Meer:

Mannen make up is een opkomende trend. We schreven er al lang geleden over, na een bezoek aan Seoul. Omdat wij de laatste maanden veel vraag kregen naar make up workshops specifiek voor mannen, hebben wij nu een nieuw aanbod in het leven geroepen.

Workshops mannen make up

We beginnen met 2 verschillende privé make up workshops speciaal voor mannen: de workshop ‘Natural Make Up voor Mannen’ en de workshop ‘Full Face Make Up voor Mannen – Androgyne – Transgender – Metro – etc.’

Natural Make Up voor Mannen

De perfect workshop voor o.a. metro mannen, androgyne mannen en mannen die gewoon willen experimenten met de nieuwste make up trends. Niemand hoeft te weten dat je make up draagt. Je leert een verzorgende basis make up aan te brengen die subtiel is en er natuurlijk uitziet. Je leert veel over producten die goed bij jouw huidtype passen. Ook leer je je huid te egaliseren, oneffenheden te neutraliseren en vermoeidheid of een slechte huid minder zichtbaar te maken. Je leert extra accent te leggen op je ogen, de mooie aspecten in je gezicht en de botstructuur optisch te veranderen. Er is genoeg persoonlijke aandacht en begeleiding zodat jij leert hoe je deze ‘Nude Skin make up’ technieken kunt toepassen bij jezelf.

Full Face Make Up voor Mannen

Tijdens deze make up workshop van 2,5 uur voor mannen en o.a. transgender, adrogyne en metro leer je op een ontspannen en gezellige manier, stap voor stap een perfecte make up look te creëren die bij jou past. We geven je advies over producten en kleuren die goed bij jou passen. Je leert met gebruik van de juiste producten je huid te egaliseren, oneffenheden te neutraliseren en vermoeidheid of een slechte huid minder zichtbaar te maken. Ook leer je de nadruk te leggen op de mooie aspecten in je gezicht en je botstructuur optisch minder zichtbaar maken. Met gebruik van de juiste kleur oogschaduw en technieken laat je jouw ogen stralen. Met onze begeleiding lukt het jou om met vertrouwen de make up aan te brengen bij jezelf.

Lees ook: Make-up voor mannen in aantocht