Jouw Visagie Opleiding Gespreid Betalen met SprayPay


Meer: ,

Bij Art in the Attic beseffen we goed dat een visagie opleiding een flinke investering kan zijn. We boden al de mogelijkheid om zonder extra kosten in 3 termijn te betalen. Maar voor iedereen die graag nog wat meer tijd nodig heeft, bieden we vanaf nu ook gespreid betalen via SprayPay aan. Met SprayPay wordt het mogelijk om jouw visagie opleiding af te betalen in 12, 18, 24 of 36 maanden.

Je visagie opleiding gespreid betalen

Gespreid betalen is mogelijk bij een bedrag tussen €400 en €3.000,-. Het process wordt mogelijk gemaakt door SprayPay. Tijdens de aanvraag kun je zelf kiezen in hoeveel maandelijkse termijnen je het bedrag wilt terugbetalen. Je hebt de keuze uit 12, 18, 24 of 36 maanden. Het rentepercentage is afhankelijk van de looptijd, maar varieert tussen de 11.9% en 14%. Het is altijd mogelijk om tussentijds een extra aflossing te doen of versneld af te lossen.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen (online) doorlopen:

  • Inkomsten / lasten toets
  • Identificatie met behulp van IDIN
  • Overeenkomst digitaal accepteren
  • Ondertekening automatische incasso

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd wordt het eerste termijnbedrag na 30 dagen afgeschreven.

Lees hier alles over onze uitgebreide betaalmethoden.

visagie opleiding gespreid betalen