3 make-up tips voor Minister Hennis Plasschaert


Meer: ,

Onze 3 make-up tips voor Minister Hennis Plasschaert


Onze Minister van Defensie, Jeanine Hennis-Plasschaert, is een mooie vrouw, politiek sterk en een van de weinige ‘Diva’s’ in het kabinet die duidelijk zorg besteedt aan haar make-up.

Maar helaas… zij brengt de make-up verkeerd aan op haar mooie gezicht. Ze legt de nadruk op haar oneffenheden en de minder mooie punten in haar gezicht. Goede visagie draait om schoonheid: de pluspunten in het gezicht versterken en de minpunten verdoezelen. Dus laten we eens kijken: wat voor gezichtsvorm, oogvormen en uiterlijk heeft zij?

Minister Hennis heeft een rond gezicht, zogenaamde ‘Hooded Eyes’ met grote ogen. Haar huid is grauw, droog en met oneffenheden. De make-up die ze nu gebruikt, zorgt ervoor dat ze er ouder en grauwer uitziet dan ze is. Zonde! Wat doet Minister Hennis verkeerd? 3 snelle tips, voor een beter resultaat:

Tip 1: andere eyeliner en oogschaduw tegen ‘Hooded Eyes’
Ze gebruikt vaak een zware dikke eyeliner, wat ervoor zorgt dat haar ogen nog groter en boller lijken. Als je grote ogen hebt, dan kun je dit beter verdoezelen met een dunne, zwarte of witte eyeliner. Zij heeft ‘Hooded Eyes’, of overhangende oogleden. Om ervoor te zorgen dat dit minder prominent wordt, gebruik je pastel, roze, grijze, taupe en bruine tinten oogschaduw. Lichte kleuren op het ooglid en donkere kleuren op de ‘crease’ die je naar boven uitwerkt. Dit zorgt dat de oogleden optisch ‘gelift’ worden.

Tip 2: GinZing crème voor de ogen
Wat kun je aan rimpels en grauwe huid doen? Een product dat wonderen doet voor je gezicht, is de crème van GinZing. Deze crème is speciaal ontwikkeld om ‘dikke’ ogen, of ‘puffiness’, en donkere kringen te verdoezelen. Het belangrijkste ingrediënt is cafeïne. Dit zorgt ervoor dat vocht weg trekt en ogen weer fris uitzien.

Tip 3: hydratatie en glow voor de huid
Voor rimpels zou ik een moisturizer crème en een rimpel crème aanbevelen voor dagelijks gebruik. Vóór het aanbrengen van de make-up gebruik je eerst een primer, die zorgt dat de make-up de hele dag blijft zitten. Gebruik een hydraterende crème, bijvoorbeeld van Make-Up studio. Deze crème maakt de huid soepel en zacht en hydrateert de ogen zodat er minder rimpels zichtbaar is. Voor een mooie gloed, of ‘glow’, adviseer ik onderstaande producten te gebruiken. Je krijgt daarmee een mooie, zachte uitstraling. De huis wordt minder grauw, en ziet er weer fris en stralend uit!

Wil je ook visagiste worden en professioneel leren opmaken, schrijf je dan in voor onze Cursus Make-up & Visagie, bij Art in the Attic in Apeldoorn.

Producten voor glow make-up
NARS-all day luminous weightless
MAC studio fix fluid
GIORGIO ARMANI luminous silk foundation
Chanel Les Beiges All-In-One Healthy Glow Fluid

Moisturizer
Bioterm AquaSource
Kiehls ULTRA FACIAL DEEP MOISTURE BALM

visagie make-up tips minister hennis plasschaert
Bron: Google Afbeeldingen

Plaats een reactie