Nu 10% korting bij Boozyshop.nl voor PRO cursisten van Art in the Attic

Bij Art in the Attic zijn we groot fan van webwinkel Boozyshop.nl. Voor onze Visagie Opleiding, cursussen en workshops kopen we daar regelmatig materialen. Een leuk en breed assortiment, goede service, snelle levering, alles wat je je maar kunt wensen.

We zijn dan ook heel trots en blij dat we onze samenwerking verder hebben kunnen uitdiepen. En onze cursisten plukken daar de vruchten van! Want met ingang van 1 september as. krijgen al onze nieuwe PRO cursisten* bij aanvang van hun Cursus Visagie & Make-up PRO, de exclusieve Boozyshop Pro Card. Daarmee krijgen ze tijdens de gehele duur van hun opleiding bij Art in the Attic 10% korting bij Boozyshop.

Kijk voor meer informatie op de pagina van onze Cursus Visagie & Make-up PRO.

*Alleen voor cursisten die zich voor de volledige PRO cursus inschrijven, dus niet voor alleen de Basiscursus Visagie. Art in the Attic verzorgt de aanmelding, de uiteindelijke toekenning en verstrekking van de kaart aan individuen wordt bepaald door Boozyshop.nl.

Boozyshop is opgericht door Maaike in 2008. Het doel bij het oprichten van Boozyshop was, en is op de dag van vandaag nog steeds; mooie producten, betaalbare prijzen en de meest geweldige merken die je niet of nauwelijks vindt in de Nederlandse winkels samen voegen in één webshop. En dat is gelukt! Boozyshop is op dit moment nummer één in haar soort. Wij geloven er sterk in dat make-up online shoppen een feestje moet zijn. Onze collectie is altijd up to date, bevat de nieuwste merken en producten van over de hele wereld en dit alles geleverd vanuit ons magazijn in Nederland. We staan voor snelle levering, persoonlijke service en net dat beetje extra wat je niet verwacht.