Winnaar Berg Care Medical Beauty Research


Meer:

En toen ging de telefoon met super leuk nieuws: Art in the Attic is de winnaar van het Berg Care Medical Beauty Research Skin Care Pakket! Daar zijn we erg blij mee! Met veel dank aan Anke Berkers en het leuke Berg Care team.

Zorg goed voor je huid!

Wij visagisten hebben veel kennis en technieken in huis om je gezicht te laten stralen. Voor de beste make up tips moet je bij ons zijn. Maar alle make up in de wereld neemt jouw plicht niet weg om ook goed voor je huid te zorgen. Wist je dat je huid het grootste orgaan is van je lichaam? Daar moet je goed voor zorgen! En daarom zijn we trots dat we tot winnaar zijn uitgeroepen door Berg Care, specialist in high-end huidverzorging!

Een visagist, of make-up artist, is een specialist in het vak make-up. Net als een plastisch chirurg, kan ik je gezicht met make-up zichtbaar veranderen. Ik kan je neus verkleinen, mond vergroten, ogen vergroten of verkleinen, gezicht smaller laten lijken, jukbeenderen creëren, etc. Als visagiste ben ik gespecialiseerd in het maskeren van je minpunten (puistjes, oneffenheden, verdoezelen van couperose, wijnvlekken, vertigo etc.) Ik zal ook de pluspunten in je gezicht accentueren (door middel van het aanbrengen van de juiste make-up.
» Lees meer…