Prijsvraag: win een kadobon t.w.v. €25!


Meer:

Prijsvraag gesloten. Deelnemen niet meer mogelijk

Hoe goed ken jij je make up en beauty klassiekers? Test je kennis aan de hand van één vraag en win een kadobon t.w.v. €25, hier online in te wisselen voor een Make Up Workshop of Visagie Cursus.

De fascinatie voor beauty en make up is van alle tijden. Vele grootheden hebben in de geschiedenis hun visie erop gedeeld. Eén van hen is het middelpunt van deze prijsvraag. Weet jíj wie?

De prijsvraag:

Onder welke drie letters staat de persoon bekend aan wie onderstaande uitspraak wordt toegeschreven?

“De mooiste make up van een vrouw is passie. Maar cosmetica is makkelijker om te kopen.”

???

Prijsvraag gesloten. Deelnemen niet meer mogelijk

Weet jij welke drie letters het antwoord zijn op de vraag hierboven? Vul dan onderstaand formulier in en verstuur jouw antwoord. Alle velden zijn verplicht. Zie de regels voor deelname onder het formulier.

Regels deelname:

De prijsvraag loopt af op zondag 26 februari 2023. Na die datum accepteren we geen inzendingen meer. Daarna verloten we drie kadobonnen onder alle correcte inzendingen. Per persoon is één keer deelnemen mogelijk en geldt alleen het antwoord bij de eerste deelname. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld.

De drie winnaars worden uiterlijk op 15 maart 2023 via e-mail op de hoogte gebracht. De kadobon is daarna nog drie maanden geldig en uitsluitend in te wisselen bij een online boeking van een make up workshop of een visagie cursus op de website van Art in the Attic. De kadobon kan per winnaar één keer worden gebruikt en is niet geldig in combinatie met andere kortingen of bij afgeprijsde workshops of cursussen.

Doe mee en misschien zie ik jou binnenkort als winnaar bij een leuke make up workshop of leerzame visagie cursus!

roos sormova make up artist visagiste art in the attic
Shop hier alle workshops