Maak kennis met Roos: make up artist (MUA), visagist & docent visagie


Meer:

Aangenaam: ik ben Roos. Bijna tien jaar geleden kwam een lang gekoesterde, mooie droom uit. Ik wilde al jarenlang iets beginnen voor mezelf, maar ik had de kracht niet om het te doen. Rond 2014 heb ik toch het besluit genomen en opende ik mijn eigen visagie en make up studio aan huis. Wat een prachtig mooie wereld ging er toen voor mij open!

Zelfstandig visagist en ondernemer

Ik had zoveel liefde, warmte en passie voor mijn vak. Deze wilde ik delen met iedereen. Als je iets doet met veel liefde en passie, dan maak je anderen heel blij mee. 10 jaar lang heb ik mijn hart en ziel ingestopt en veel mooie warme mensen gelukkig gemaakt met mijn werk. Echter twee jaar geleden moest ik een andere bedrijfsruimte vinden om mijn passie voort te zetten. Het was een zware tijd voor mij want mijn wereld stortte in elkaar.

Tegenslagen overwinnen

Ik ging scheiden en opeens kwam ik in een wereld terecht die ik niet kende. Veel onzekerheid en angsten om opnieuw te beginnen maakten zich van mij meester. Ik moest alles vanuit de grond weer opbouwen. Gelukkig kon ik mijn bedrijf weer voortzetten op een andere, betere locatie. Helaas kwam kort daarna de corona lockdown en dit zorgde voor veel onzekerheid. Ik wist niet of ik het zou redden met mijn bedrijf. Het waren veel klappen ineens om te verwerken. Toch bleef ik positief. Als ik een scheiding kon overleven, dan kon ik dit stukje ook aan!

Het artikel gaat hieronder verder…

Populaire make up workshops met Roos:

Make up artist met passie en liefde

Het waren geen makkelijke jaren, maar ik houd van mijn werk. Ik doe dit met veel passie en liefde. Mensen blij maken, dat geeft mij energie en voldoening. Daar draait het om in dit vak. Ik heb zoveel mooie, warme en leuke mensen ontmoet afgelopen jaren. Ieder met een eigen verhaal, allemaal erg bijzonder. Als mens maken wij zoveel mee en we gaan maar door. Soms vergeten wij dat we even stil mogen staan en genieten van onszelf, waar we in het leven staan en wat we bereikt hebben. “The small things do matter.”

Een make up workshop doen, of een visagie opleiding volgen, is meer dan alleen lekker make-up’n. Je investeert in jezelf. Je maakt tijd voor jezelf. Je laat je drukke bestaan en je stress even achter je en geniet van een moment met jezelf. We zijn zo druk bezig met ons leventje dat we vergeten om even te genieten. We mogen af en toe stilstaan bij en tijd maken voor onszelf. Leuke, gezellige dingen doen die ons energie geven. Bij mij draait het om jou. Om gezelligheid, lekker met jezelf bezig zijn, plezier maken en even niet bezig zijn met de wereld om jou heen. Puur een moment voor jezelf, alleen of met anderen die ook plezier willen maken.  

Maak tijd voor jezelf, want er zal altijd genoeg tijd zijn voor anderen. Gun jezelf iets moois en bijzonders. Zeg nou zelf, jij bent het toch waard!

Ik ben Roos, jouw docent, visagist en make up artist: kwetsbaar, liefdevol en vol passie voor mijn werk. Wees welkom.