Online Make Up Workshops – Nú Afgeprijsd


Meer:

Corona en de lockdowns gooien roet in het eten? Niet bij ons! Wij hebben een mooi en groeiend aanbod online make up workshops. En om jou te helpen met je goede voornemens voor 2021, zijn ze nú afgeprijsd!

De beste online make up workshops

Een online workshop bij Make Up Academy Art in the Attic stelt je in staat om een leuke make up look te leren, lekker makkelijk, zonder de deur uit te hoeven! Dit kan ook in kleine groepje tot max. 4 personen. Master Make Up Artist en docent Roos gaat jou begeleiden tijdens de sessies. Je krijgt ook aanvullende theorie en tutorials.

Boek nú met korting!

Diverse workshops zijn nu afgeprijsd. Na je betaling en verwerking van je boeking, ontvang je een mail met informatie. Je krijgt theorie, tutorials en inlogcodes voor het volgen van de workshop. Advies: graag je eigen make up en kwasten aanschaffen. Heb je dit niet, mail ons dan zodat wij kunnen vertellen wat je nodig zult hebben.


Ook online krijg je les van Roos

Roos is creatief, warm, lief en een echt ‘mensen-mens’. Zij stelt je op je gemak, zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt en lekker kunt genieten. Roos is ontwapenend, ze doorgrondt je stijl en weet in een oogopslag wat bij je past.

Trots partner van BelláPierre minerale cosmetica.