Roos: Make Up Artist (MUA), Visagist & Docent Visagie

art in the attic beste visagie school opleiding 264 beoordelingen
klantenvertellen
al 7 jaar 100% aanbevolen
klantenvertellen.nl
Home » Visagist | Make Up Artist | MUA » Roos: Make Up Artist (MUA), Visagist & Docent Visagie

Maak kennis met Roos: make up artist (MUA), visagist & docent visagie

Maak kennis met Roos: visagist, make up artist (MUA), oprichter & eigenaar en docent visagie bij Make Up Academy Art in the Attic. Visagie is een vak, het is een kunst en Roos verstaat haar vak goed. Met uitgebreide kennis van materialen en technieken weet ze precies wat er nodig is om je te laten stralen als nooit tevoren. Lees meer...

Laagdrempelig en praktijkgericht

Vanuit een duidelijke, praktijkgerichte visie op het vak van visagiste en make up artist (MUA), heeft Roos haar eigen visagie opleiding opgericht. Make Up Academy Art in the Attic biedt een kleinschalige, laagdrempelige en betaalbare visagie opleiding met les in kleine groepjes. In 2 of 3 maanden tijd leer je professioneel opmaken. Daarnaast geeft Roos diverse make up workshops voor bedrijven en particulieren die meer over make up en visagie willen leren.

Maak LIVE kennis Roos

ANBOS-erkend Visagiste

Roos is creatief, warm, lief en een echt ‘mensen-mens’. Zij stelt je op je gemak, zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt en lekker kunt genieten. Roos is ontwapenend, ze doorgrondt je stijl en weet in een oogopslag wat bij je past. Roos verzorgt al onze visagie en workshops. Ook is zij de docente van onze Visagie Opleiding tot Allround Make Up Artist en geeft ze lezingen bij o.a. de Fotovakschool.

Onze visagiste Roos heeft een gecertificeerd diploma Visagie van een ANBOS erkend opleidingsinstituut.

Laat je professioneel opmaken door Roos

Heb je een bijzondere afspraak of gelegenheid? Een gala, een feest, of een sollicitatie of eindelijke dé perfecte date? Zorg dat je er perfect uit ziet, met make up die bij je past! Roos is één van de beste in haar vak en laat ook jou er schitterend uitzien. Je kunt hier direct online een afspraak maken met Roos.

Selima, Westervoort

Ik heb veel technieken geleerd en ben met sprongen vooruit gegaan. Roos je bent een topper! Harstikke bedankt voor deze top ervaring.

Dominique, Bathmen

…Super lessen, veel geleerd! Top docente Roos…

Milaisa, Hengelo

Het was een fantastishe ervaring en zeker een goede keus om hier aan te beginnen. Roos, je bent fantastisch!

Meer beoordelingen op de review pagina.

Freelance Visagiste | ZZP Make Up Artist | MUA | Docent Visagie

make up artist roos visagist apeldoornRoos heeft een ANBOS-erkend branchediploma visagie. Roos is als ZZP of Freelance Visagiste, Docent Visagie en Make Up Artist (MUA) in te schakelen voor zakelijke diensten zoals lezingen, workshops, masterclass, educatie, scholing, bedrijfsuitjes, events, etc.


  T: 055 - 203 2177 |
  visagie school make-up les visagiste worden
  Of stel je vraag per mail:  Wat is het verschil tussen een visagist, make up artist of MUA?

  Als we eerlijk zijn, kort gezegd: niks. In Nederland is er niet echt een duidelijk aanwijsbaar verschil. De term “Visagist” is typisch ‘Nederlands’ maar qua oorsprong eigenlijk geleend uit het Frans. In het Engels spreekt men vooral van een “Make Up Artist” waar dan behalve visagist vaak ook “Grimeur” mee wordt bedoeld. En dat terwijl wij hier in Nederland bij een grimeur toch echt een andere vakspecialist bedoelen dan bij visagist! Ook in de Duitsland heeft men het tegenwoordig vooral over “Make-up Artist” waar ze dan hetzelfde mee bedoelen als wij. En in België (Vlaanderen) dan? Ook “Visagist”? Nee! “Make Up Artist”? Nee! Daar zeggen ze dan weer “Make Up Artiest”. Lekker verwarrend. Bij Art in the Attic gebruiken we de woorden visagist en make up artist dan ook door elkaar. Al zien wij wel een klein verschil: bij een visagist denken wij vooral aan iemand die de wat meer reguliere make up stijlen aanbrengt; bij een make up artist denken we aan iemand die ook de wat meer specialistische, gewaagde en ‘zware’ technieken beheerst en gebruikt, zoals glamour make up, arabesque, etc. Een een MUA? Dat is de afkorting voor Make Up Artist: M-U-A. Een een MUA die ook hair styling doet, dat is dan weer een MUAH! Maakt het veel uit? Mwooaahh….

  Update: December 7, 2021Art in the Attic