MUA Certificaat Uitgereikt – Visagie Diploma na de Zomer


Meer:

Weer 6 mooie dames afgeleverd die 10 weken lang de intensieve Visagie Opleiding tot Allround Make Up Artist hebben doorstaan en met goed gevolg hebben afgerond. Dat betekent de uitreiking van het EXPERT Certificaat Make Up Artist. Na de zomer: een nieuw visagie diploma!

Na de zomer een nieuw visagie diploma

Voor dit schooljaar zit het er weer op. We gaan binnenkort genieten van een welverdiende schoolvakantie. Maar de komende maanden hebben we ook veel te doen: we gaan een nieuw lesprogramma opzetten, inclusief examen voor een diploma. Dat doen we niet alleen. We werken samen met een docent marketing & business van de Hogeschool Utrecht (HU).

Praktijkdiploma Make Up Artist en (extern) Diploma Visagie

Een visagie diploma is veel meer dan alleen een papiertje. Het is het bewijs dat de leerdoelen zijn behaald. Die leerdoelen moet je dan goed omschrijven, vastleggen en toetsen. Dat betekent een flinke update voor ons lesprogramma! Om dat écht goed te kunnen doen, laten we ons adviseren door een ervaren docent van de HU. We kunnen dan onze studenten een solide examen afnemen en praktijkdiploma overhandigen. Daar kom je voor in aanmerking als je de EXPERT Visagie Opleiding volgt.

En behalve een eigen praktijkdiploma visagie, gaan we ook de samenwerking aan met KWC-uv. Zo bieden we onze studenten de mogelijkheid aan om na hun visagie opleiding ook nog een onafhankelijk en landelijk bekend diploma te behalen. KWC-uv levert externe assessoren en is bekend als drijvende kracht achter het vroegere ANBOS erkende branche diploma visagie. Na het wegvallen van ANBOS zijn zij onafhankelijk doorgegaan met het examineren van visagisten.

make up artist diploma visagie

High end online leerondersteuning

Er is méér: na de zomer starten we ook met een nieuw, online platform voor leerondersteuning voor onze studenten. Een best-in-class Learning Management System (LMS) voor lesvoorbereiding, naslagwerk, portfolio opdrachten, Q&A, en nog veel meer.

Plaats een reactie