Reviews

9
225 beoordelingen klantenvertellen al 5 jaar 100% aanbevolen klantenvertellen.nl
Open Dag: 20 maart as.
» Schrijf je nú hier in! «
Home » Klantenservice » Reviews

Al ruim 5 jaar de best beoordeelde visagie opleiding in de regio


Wij zijn trots en dankbaar dat onze studenten en klanten ons al meer dan 5 jaar consistent beoordelen met een score van gemiddeld een 9. Alle reviews worden verzameld door het onafhankelijke platform Klantenvertellen.nl.

10

Geweldig!!!!

Ik heb zo'n enorme gezellige- en leerzame ochtend gehad bij Roos! Ze legt enorm goed uit, heeft alle geduld en is gewoon een ontzettend leuke vrouw om de tijd mee te vullen 🙂 Naast dat ik veel nieuwe dingen heb geleerd en er een hele leuke hobby bij heb, ben ik dankbaar voor de leuke tijd die ik bij Art in the Attic. Elke vrouw zou zich zo'n momentje moeten gunnen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oldenzaal
10

Top!

Het is een leuke en zeer leerzame opleiding. Roos is een goede lerares!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hierden
10

Fantastische workshop Feestdagen Make Up!

Voor de 2e keer een workshop gevolgd bij Roos, dit keer samen met collega’s. Wat een feestje... We werden verwelkomd met veel lekkers. Daarna werden we op professionele wijze meegenomen in het aanbrengen van de make up. Roos heeft voor iedereen tijd, hulp en tips en trucs zodat iedereen er aan het eind op z’n allermooist uitziet. Lieve Roos, namens de Ruysvrouwen heel erg bedankt voor de gezellige leerzame workshop! Sandi, Leslie, Femy, Renée, Francisca en Annemarie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn
8

Leuke ervaring

Het was heel gezellig en de ruimte was mooi licht. Roos vroeg onze verwachtingen en vragen goed na. Er wordt gewerkt met betaalbare make-up. Achteraf ontvang je het lesmateriaal via de mail. Goed startpunt om meer te leren. Wel moet je er echt thuis mee oefenen om er handigheid in te krijgen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht
10

Leerzaam en gezellig

Roos is een fantastische docent die altijd de tijd neemt om jou alles uit te leggen en te helpen waar nodig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogeveen
10

Fantastisch, goede uitleg en tips

Roos de docent is een topper. Erg gezellig altijd de lessen. Er is veel aandacht voor iedereen en je kan alles vragen. Zo'n fijne ervaring. Ik heb zelf de expert opleiding gedaan! Echt aan te raden!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hasselt
9

Geweldige ervaring!

Een fantastische middag gehad bij Roos. Alle skills geleerd op het gebied van een avond make-up. Met mijn geringe ervaring op het gebied van make-up is het mij gelukt om een mooie avond make-up ZELF aan te brengen. Vooral het feit dat je het zelf doet maakt dat ik dit nu ook in de dagelijkse praktijk kan toepassen. Ook het naslag werk wat Roos meegeeft is prettig omdat daar precies de producten instaan welke je hebt gebruikt en nodig hebt. Vandaag ga ik lekker shoppen en de producten inslaan om elke dag verzorgd uit te kunnen zien. Dank voor de fijne en leerzame middag. Roos je bent een echte professional! Dank!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort
10

Super!

Wat een leuke en leerzame middag hebben we gehad. We kozen voor de avond make-up en het resultaat was eeg gaaf. Goeie tips die we gelijk kunnen toepassen. Dank je wel Roos en heel veel succes op je nieuwe stekkie, we komen zeker een keer weer bij je langs!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle
10

Super

Ik heb veel geleerd en veel lol gehad met mede studenten en docent Roos. Ik dacht altijd dat ik wel iets wist van make-up maar heb echt veel geleerd. Overweeg zelfs om nog wat lessen erbij te nemen. De opleiding was intensief maar zekereen aanrader
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort
10

super leerzaam, gezellig, en leuk

Vanaf het eerste moment dat ik bij Art in the attic begon voelde ik mij erg welkom. Roos is een super vriendelijk, warm en lief persoon. en leid je dan ook echt goed op. geeft goede feetback, en legt waar nodig het nog een keer uit. de lessen waren elke week een uitdaging en motiverend. Dankzij Roos weet ik nu de fijne kneepjes van het vak, en kan ik mij echt gaan richten op mijn droom. Dank je Roos voor de gezellige en leerzame lessen, de warmte die je uitstraalt en zeker ook de gastvrijheid die je de studenten bied. ik wens jou in de toekomst in je nieuwe pand heel veel plezier en succes. en wie weet tot een volgende opleiding. ik zal het gaan missen. Liefs patricia
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ZUTPHEN
225 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10