Reviews

art in the attic beste visagie school opleiding 246 beoordelingen
klantenvertellen
al 5 jaar 100% aanbevolen
klantenvertellen.nl
Home » Klantenservice » Reviews

Al ruim 5 jaar de best beoordeelde visagie opleiding in de regio


Wij zijn trots en dankbaar dat onze studenten en klanten ons al meer dan 5 jaar consistent beoordelen met een score van gemiddeld een 9. Alle reviews worden verzameld door het onafhankelijke platform Klantenvertellen.nl.

10

Super leerzaam en heel leuk!

Roos is een heel leuk mens! Ze legt alles duidelijk uit waardoor het zelfs voor een beginner als ik goed te begrijpen is. Fijn om 1-op-1 te leren en tips te krijgen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noord-Holland - 10/09/2021
9

een kadootje

In een nare periode waarin ik wacht op een operatie heb ik een make up workshop van Roos mogen ontvangen. Ik kreeg er alle aandacht en voelde me volledig op mijn gemak. Super. Zojuist heb ik de verschillende producten besteld. Hier kan ik zelf mee aan de slag, samen met de hand out die ik heb meegekregen. Zodra mijn gezondheid het toelaat kom ik zeker nog eens terug. dank Roos, voor de fijne ochtend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 08/09/2021
7

Veel geleerd in korte tijd !

Mijn ervaring met Art in the Attic is dat ik veel geleerd heb in een relatief korte tijd . we hadden een leuke groep met onze opleiding . onze Docent Roos is een prettige en lieve vrouw die je met alles graag wil helpen en verstand van zaken heeft . Kortom ik kan het iedereen aanbevelen die graag een opleiding MUA wil gaan doen . ik zou zeggen Roos ga zo door ! Groetjes Mirjam
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almelo - 28/07/2021
10

Geweldige opleiding, zeer professioneel, fantastische ondersteuning!

Ben zo blij dat ik bij Roos mijn opleiding voor Allround MUA heb kunnen volgen. Elke les was een prima balans tussen het geleerde in de praktijk brengen en positieve, professionele feedback en ondersteuning. Als je een écht goede opleiding wil volgen, twijfel dan niet en kies voor Art in the Attic. Annemarie

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank Annemarie voor je mooie review. Super fijn om te horen dat je het naar je zin had. Je bent een topper en heb je dromen waar kunnen maken. Veel plezier en succes met anderen mooi opmaken. Liefs, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 20/07/2021
10

Inspirerend

Blij dat ik voor deze specifieke workshop voor 45+ gekozen heb. De ontvangst was warm, de uitleg compleet met verrassende tips. Een zeer inspirerende workshop.

Reactie van het bedrijf

Hi Nicole, Hartelijk dank voor je review. Je bent een leuk en warm mens. Bedankt voor je bezoek en succes met alles wat op je pad komt. Hartelijke groet, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ermelo - 15/07/2021
10

Geweldige professionele opleiding in 3 maanden

Ik wilde absoluut geen jaar naar school en zocht een Visagie Opleiding tot Allround Make-up Artist wat ik binnen een paar maanden kan doen en vooral ook betaalbaar is,Ik kwam al heel snel terecht bij Roos, Art in the Atic make-up academie in Apeldoorn. Roos is een ontzettend lieve professionele vrouw die vol passie deze opleiding geeft. De klassen zijn klein waardoor iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die ze nodig hebben. Ik moest elke week 1,5 uur rijden en dat was meer dan de moeite waard geweest. Ik was zo enthousiast geworden dat ik gelijk ook de bruidsstyliste/ make-up opleiding heb gevolgd . Ik raad iedereen die een goede visagie /MUA oen bruidsstyliste opleiding wilt volgen Art in de Attic aan ! Annechien

Reactie van het bedrijf

Lieve Annechien, Bedankt voor je oprechte review. Jij bent een topper en dankzij je talent heb je jouw dromen waar kunnen maken. Ik ben blij dat ik onderdeel mocht uitmaken van jouw bijzonder proces. Veel plezier en succes met anderen mooi maken. Warme groet, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 10/07/2021
10

Jezelf waarderen met persoonlijke aandacht

Als je een workshop bij Art in the Attic volgt, trakteer je jezelf op twee uur tijd voor jezelf. Ik heb de make-upworkshop ervaren als een leuke beleving, waar ik goede tips kreeg die bij mij passen.

Reactie van het bedrijf

HI Denise, Het was een waar genoegen jou te ontmoeten. Zoals je aangeeft, het is traktatie voor jezelf. Ben blij dat je het leuk vond. Veel plezier met oefenen. Hartelijke groet, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kampen - 16/06/2021
9

Goede workshop, inspiratie gekregen om het te blijven proberen.

Roos geeft duidelijke instructie, en liet me zelf alle handelingen ook doen. Duidelijke omschrijving in werkboekje en veel tips. Fijn dat niet alle producten van dure merken hoeven te zijn. Met geduld en ook een beetje streng, wat ik heel fijn vond.

Reactie van het bedrijf

Hi Jeanette, hartelijk dank voor je review. Veel plezier met oefenen en het uitzoeken van jouw favoriete make-up producten. Wellicht tot ziens. Groetjes, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwe Niedorp - 13/06/2021
10

Helemaal geweldig

Wat heb ik een leuke en vooral leerzame workshop gehad. Nooit geweten waarvoor die verschillende kwastjes dienden: laat staan dat ik wist wat een beautyblender of settingspray was en wat voor nut het allemaal had. Fijn dat je je eigen spulletjes mag gebruiken en dus niet gelijk allemaal dure dingen moet kopen. Ik ga nu veel oefenen. Met de goede uitleg in de handleiding gaat het vast lukken om mijn make-up subtiel en netjes aan te brengen. Dank je wel Roos voor je geduld en tips en Valeria voor je zeer welkome cadeau. Maryan uit Molenlanden

Reactie van het bedrijf

Hi Maryan, Hartelijk dank voor je review. Ik ben blij dat je de make-up workshop fijn hebt ervaren. Vooral veel oefenen, dan ga je de techniek beter beheersen. Je hoeft inderdaad geen dure producten te kopen. Veel plezier met shoppen. Groetjes, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Molenlanden - 11/06/2021
10

Top cadeau voor mijn moeder

Ik zocht een leuk cadeau voor mijn moeder. Zij heeft onlangs een ander uiterlijk gekregen en dit leek mij een mooie afsluiting van alle veranderingen. Roos is super aardig en legt het duidelijk uit en gebruikt zoveel mogelijk je eigen make-up spullen. Zodat je het thuis ook kunt nadoen. Bedankt!

Reactie van het bedrijf

Hi Valeria, Jullie zagen er prachtig uit op de foto's. Super lief cadeau voor je moeder. Ik ben blij dat jullie het leuk vonden. Liefs, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam - 10/06/2021
10

Top opleiding!

Ik heb tijdens de MUA bij Art in Attic ontzettend veel geleerd en er ook heel veel plezier in gehad! Roos weet precies wat een student nodig heeft en geeft heel persoonlijk en vakkundig les. De groepen zijn klein, en je krijgt als student veel aandacht en vrijheid in hoe je te werk gaat. Merci!

Reactie van het bedrijf

Hi Rokya, Hartelijk dank voor je review. Het was aangenaam jou op te leiden. Jij gaat een mooie toekomst tegemoet. Veel plezier en wellicht tot ziens. Warme groet, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 05/06/2021
9

Leuke en leerzame ervaring

Ik vond het een hele leuke en leerzame ervaring. In 2 uur tijd heb ik geleerd hoe ik mij het beste op kan maken en welke kleuren mij het beste staan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 05/06/2021
10

Erg leerzaam en inspirerend

Aangezien ik nooit eerder aandacht had voor make up en daardoor zeer onervaren, leek het me goed om hier wat hulp bij te krijgen. Omdat ik aziatisch ben, wilde ik iemand die hier ook ervaring mee heeft en zo kwam ik bij Art in the Attic uit. Roos is zeer ervaren en deskundig, heeft veel ervaring met zeer diverse uiterlijken, geeft goede tips om je beste punten naar voren te halen en legt geduldig en duidelijk uit. Ik ben zeer tevreden en als ik wat meer 'behendig' ben in de basis, kom ik zeker nog eens terug.

Reactie van het bedrijf

Beste Louise, Hartelijk dank voor je review. Met een beetje begeleiding heb je jezelf mooi opgemaakt. Thuis gaat het je ook lukken. Je bent van harte welkom voor een vervolg workshop. Lieve groet, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nunspeet - 22/05/2021
9

Geweldig.

Na lang wikken wegen toch een cursus gevolgd. Het was een eindje rijden, maar ik wilde perse naar Art in the Attic! En daar ben ik enorm blij mee. Alle aandacht voor mij, gelukkig, want ik ben echt een beginneling. Ze was geduldig terwijl ik meeschreef over al haar uitleg en producten. We hadden alleen nog maar mijn ogen gedaan en ik was al zo enorm blij hoe het eruit zag! Voelde mij na de cursus net een filmster. In zo'n korte tijd zoveel kunnen uitleggen, met geduld en alles was duidelijk. Ik kom sowieso terug, voor een opfriscursus of misschien voor een avond make-up cursus. Als je twijfelt, gewoon doen! Het geld absoluut waard.

Reactie van het bedrijf

Hi Aicha, Graag gedaan. Ik ben erg blij dat je veel hebt geleerd tijdens de make-up workshop. Je zag er inderdaad prachtig uit. Ga vooral veel oefenen en kom gezellig over een tijdje weer terug. Je bent van harte welkom. Hartelijke groet, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dedemsvaart - 20/05/2021
10

Geweldig leuk en leerzaam

Het was een supergoede workshop, goed opgebouwd en je hebt ruim de tijd om te oefenen. Veel nieuwe technieken geleerd. Roos is een visagist van topniveau!

Reactie van het bedrijf

Hi Suzan, Super lief, dank je wel 🙂 Was leuk jou te ontmoeten. Veel plezier met oefenen. Hopelijk tot ziens. Liefs, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 20/05/2021
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10