Reviews

9
212 beoordelingen klantenvertellen al 5 jaar 100% aanbevolen klantenvertellen.nl
Home » Klantenservice » Reviews

Al ruim 5 jaar de best beoordeelde visagie opleiding in de regio


Wij zijn trots en dankbaar dat onze studenten en klanten ons al meer dan 5 jaar consistent beoordelen met een score van gemiddeld een 9. Alle reviews worden verzameld door het onafhankelijke platform Klantenvertellen.nl.

9

Praktische en leuke workshop

Roos past de workshop goed aan naar mijn wensen en ervaring. Erg praktische tips en uitleg gekregen met daarbij advies welke producten bij mij passen. Ook op papier uitleg mee naar huis gekregen, inclusief de producten die ik zelf zou kunnen kopen. Hierdoor kan ik hetgeen wat ik geleerd heb eenvoudig thuis toepassen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn
10

Echt een leuke en leerzame workshop

Roos luistert echt naar je als klant, de workshop was heel praktisch ingestoken. Ze kijkt goed naar de persoon die ze voor zich heeft. Wat past bij jou en wat vind je zelf prettig om te dragen. Ze is objectief in het gebruik van merken. Geeft ook tips over de make-up die je zelf al gebruikt. We zijn naar huis gegaan met veel bruikbare informatie, waar we lekker mee kunnen experimenteren. Ik heb echt waar voor mijn geld gekregen. Bedankt Roos!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Prinsenbeek
10

Super!

Heel leerzame en gezellige workshop gehad. Ook veel goede tips gekregen voor het kopen van nieuwe make up. Ook handig dat je theorie mee naar huis krijgt zodat je goed kan oefenen. Dankjewel!! Echt een aanrader
Zou je ons aanbevelen? Ja
- lathum
10

Hele leuke en vooral leerzame workshop!

Roos is ontzettend professioneel en heel aardig en dat maakte de workshop die ik volgde (make up voor de rijpere huid) heel succesvol. Ik heb heel veel geleerd en weet nu hoe ik me op de beste manier op kan maken en welke producten ik daarvoor kan gebruiken. Ik ben heel blij dat ik de workshop heb gevolgd en kan het iedereen aanbevelen want de workshop is echt op jou gericht. Daarbij krijg je alle informatie mee naar huis zodat je het nog eens rustig na kan lezen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Urk
9

Erg leuk en leerzaam, veel handige tips gekregen!

Zie bovenstaande zin.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haaksbergen
10

Heel leuk en leerzaam!

Vandaag heb een persoonlijk make-up advies gekregen. Ik heb geleerd hoe ik mij het beste kan opmaken om er stralend uit te zien. En dat is gelukt! Ik ben 55 jaar en kon wel wat advies gebruiken voor mijn oudere, droge huid. Ik weet nu precies wat ik moet doen (hoop dat ik het kan onthouden...). Maar heb ook een mooie hand-out gekregen met uitleg over eea. Nu hoef ik niet meer eindeloos op zoek naar de juiste producten maar kan precies dat kopen wat mij het beste staat. Zal me uiteindelijk veel geld besparen! De producten die mij werden aangeraden zijn daarnaast ook nog eens voor een groot deel gewoon bij het Kruidvat te verkrijgen. Echt fijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huissen
10

Fantastisch!

Ik voelde me meteen thuis na een warme welkom en ik heb de hele ochtend genomen van alle tips!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Curacao
9

Amazing

I had an amazing experience at the studio and always looked forward to Monday because at first I was worried how I was going to manage since I didn’t speak Dutch.But Roos made sure I got comfortable and always explained everything in both Dutch and English and made sure I had understood everything.am glad I chose art in the attic because I have learnt a lot in just a few weeeks.Thank you so much Roos and will surely miss you
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn
8

Leerzame prettige opleiding

Erg fijne leerzame opleiding gehad, vooral de les tijden waren erg gunstig voor mij
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeeland
8

Fantastische!!

Ik heb net mijn opleiding expert visagie afgerond. Het was een superleuke opleiding waarin je creativiteit kwijt kan. Roos begeleid je heel goed. Laat zien hoe je het beter kan doen. Veel tips en tricks krijg je mee. Om er mee aan de slag te gaan. Roos super bedankt. Groetjes Rianne
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vroomshoop
214 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10