Reviews

art in the attic beste visagie school opleiding 264 beoordelingen
klantenvertellen
al 7 jaar 100% aanbevolen
klantenvertellen.nl
Home » Klantenservice » Reviews

Al ruim 5 jaar de best beoordeelde visagie opleiding in de regio


Wij zijn trots en dankbaar dat onze studenten en klanten ons al meer dan 5 jaar consistent beoordelen met een score van gemiddeld een 9. Alle reviews worden verzameld door het onafhankelijke platform Klantenvertellen.nl.

10

Hele leuke make-up workshop

We zijn heel tevreden over de make-up workshop. Roos inventariseert eerst per persoon wat de wensen zijn en stemt haar workshop vervolgens daar goed op af. Daardoor levert ze maatwerk. We hebben veel van haar geleerd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - 12/07/2022
10

Geweldige middag gehad.

Toen mijn vriendin en ik binnen kwamen, werden wij heel gastvrij verwelkomd door roos. Wat een super lieve mooie vrouw van binnen en buiten. Ze heeft ons veel tips gegegeven en we voelden ons echt bijzonder. Onwijs bedankt voor deze gezellige middag!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gramsbergen - 08/07/2022
10

Super gezellige en leerzame middag gehad!

Samen met mijn moeder heb ik afgelopen zaterdag een make-up workshop gekregen van Roos! Wij hebben heel veel handige tips gekregen in een gezellige en ontspannen sfeer. Er werd zo veel mogelijk gewerkt met onze eigen make-up, heel leuk. Wij hebben een hele fijne middag gehad en zouden deze workshop zeker aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dronten - 05/05/2022
9

Fijne lessen gehad bij Roos

Fijne privé lessen gehad van Roos, aangepast op mijn klantenkring met de focus op bruids visagie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlagtwedde - 14/04/2022
9

Pretty awesome

Mooie plek, goede koffie, fijne materialen, praktische tips in een visueel stappenplan, leuk mens, gezellige sfeer! Gun je/jullie zelf een leuke en leerzame middag. Bedankt Roos!

Reactie van het bedrijf

Hi Bianca, Jullie ook bedankt. Was erg leuk les te geven aan twee gezellige en enthousiaste dames. Veel plezier met oefenen. Hartelijke groet, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- BB - 10/04/2022
7

Super leerzaam en ontspannen gezellig!

Ik als leek met make up heb echt enorm veel gehad aan deze workshop. Rust, heldere uitleg en geen vraag was vreemd. Het gelijk kunnen oefenen geeft je de mogelijkheid om thuis ook gelijk aan de slag te gaan. Van mij mag er gerust een momentje winkelen aan geplakt worden om de juiste producten gelijk in te slaan. Dank je wel Roos voor de leerzame ochtend!

Reactie van het bedrijf

Hi Marloes, Graag gedaan. Je hebt alles goed opgepakt en bijna iedereen komt bij mij met blanco ervaring. Niks is vreemd en help je graag je weg hierin vinden. Wellicht zal ik in de toekomst een personal shopper optie aan toevoegen voor degene die daar interesse in hebben 🙂 Hartelijke groet, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwleusen - 05/04/2022
9

Roos is echt een topper

Ontzettend veel geleerd! Bedankt voor alles!

Reactie van het bedrijf

Hi Laura, Graag gedaan. Veel plezier met oefenen. Hartelijke groet, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Driebruggen - 30/03/2022
10

Super opleiding in een korte tijd

Ik ben heel blij dat ik mijn opleiding bij Roos van Art in the Attic heb gevolgd. In een korte tijd heb ik ontzettend veel geleerd, er was een hele fijne en gezellige sfeer tijdens de lessen en een kleine groep studenten waardoor ik veel ondersteuning heb gehad en veel heb geleerd. Bedankt Roos. Ik kan Art in the Attic bij iedereen aanbevelen! Amber

Reactie van het bedrijf

Hi lieve Amber, Je bent een enthousiaste leerling die erg leergierig is. Je pakte alles ook goed op. Ik zag je groeien in een korte periode tot een make-up expert. Je hebt het super gedaan. Veel succes met je carrière als MUAH. Hartelijke groet, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenendaal - 29/03/2022
9

goede persoonlijke aandacht gericht op mijn leeftijd en huidtype

Ik ben 55 jaar en wilde wel iets meer aan make-up doen, dan slechts mascara en een lijntje. Het was heel fijn werken met Roos en ik heb ook goed zelf kunnen oefenen. Het is wel heel veel informatie, dus ik was blij om wat A-4tjes mee naar huis te krijgen. Roos heeft er nog het een en ander bijgeschreven. Ik weet nu meer en heb al het een en ander besteld (ook betaalbare dingen bij het Kruidvat) en ga dit weekend eens lekker oefenen. Het was een topervaring en ik raad het iedereen aan.

Reactie van het bedrijf

Hi Barbara, Hartelijk dank. Voor de rijpere huid geef ik graag goede begeleiding en tips hoe je jonger en frisser uit kunt zien. Met de juiste make-up tips en trucks kun je mooi uitzien zonder een masker effect. Oude gewoontes mag ook afgeleerd worden 🙂 Het is soms een stappenplan maar als je het toepast op de juiste manier, ziet je make-up verzorgend en gezond uit. Veel plezier met oefenen. Je bent altijd welkom om terug te komen voor een opfris training. Hartelijke groet, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 18/03/2022
10

Super leerzame cursus met veel persoonlijke aandacht!

Ik heb de 3 daagse make-up cursus gevolgd bij Art in the Attic en ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet. Ik ben heel fijn geholpen door Roos en we hebben samen bekeken wat er bij me past. Ik heb heel veel van haar geleerd. Ze geeft super fijne tips voor zowel technieken als producten.

Reactie van het bedrijf

Hi Jorien, Ik vond het leuk jou de technieken te leren die bij jouw huidtype en gezichtsvorm past. Je beheerst het goed. Veel plezier met je nieuwe make-up look. Je zag er prachtig uit. Liefs, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Harfsen - 14/03/2022
10

Amazing!!!!

Geweldige workshop gehad! Ik zou het echt iedere vrouw aanraden. Zo leuk om samen met je vriendin/zus/moeder of zelfs je kleine meisje te doen. Het fijne is ook dat je er echt mooier vandaan komt. Er wordt juiste advies gegeven, dus goed gekeken naar je huid kleur vorm. En dan pak je de juiste accenten aan om op je mooist te zijn. Daar blijft het niet bij. Je oefent net zolang tot je de techniek begrijpt en thuis verder aan de slag kan Ik kom zeker terug !!!

Reactie van het bedrijf

Hi Brenda, Bedankt voor je mooie review. Je ging de uitdaging aan met smokey eyes make-up en je deed het geweldig. Het stond je erg mooi. Fijn dat je de technieken zo soepel oppakte. Veel plezier met oefenen en tot gauw. Liefs, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen - 10/03/2022
10

Geweldig en leerzaam!

Vriendelijk ontvangst en leuke workshop! Veel geleerd!

Reactie van het bedrijf

Hi Nelleke, Fijn om te horen dat je veel hebt opgestoken van de make-up workshop. Persoonlijke aandacht is nodig om echt iets op te steken van de workshop. Leuk jou te ontmoeten. Ik hoop je weer in de toekomst weer te zien.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlissingen - 29/01/2022
10

Gezellig en leerzaam

Ik heb echt een enorm leuke tijd gehad. Ook ver geleerd. Het is een fijne ruimte ook. En het was gewoon iets wat ik altijd al wilde doen. Roos heeft goede uitleg en is ok zo’n eens een hele fijne vrouw!

Reactie van het bedrijf

Hi Samantha, Hartelijk dank voor je review. Super leuk jou te ontmoeten. Ik ben blij dat je veel hebt opgestoken van de workshop. Hopelijk zie ik je nogmaals in de toekomst. Liefs, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 04/12/2021
9

Erg leerzaam, maar vooral leuk en gezellig !

Make-up workshop voor mannen cadeau gekregen en deze mogen volgen bij Roos. Vriendelijke ontvangst en erg relaxte worksop waarbij alles stap voor stap duidelijk uitgelegd word en je zelf veel kunt oefenen. Tijd vliegt helaas voorbij, maar wel heel veel mogen leren. Mooi stukje naslagwerk waar je later zelf thuis mee verder kunt. Aanrader dus!

Reactie van het bedrijf

Hi John, Ik ben blij dat je veel hebt geleerd van workshop. Als je de techniek beheerst, kom maar weer eens langs voor een update. Het was erg leuk jou te ontmoeten. Hartelijke groet, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oldenzaal - 01/12/2021
10

Leuke, leerzame workshop waarin ik goede tips en trucs heb geleerd.

Roos legt duidelijk,begrijpelijk en geduldig uit hoe jezelf op mooie manier kan opmaken. Doet dingen voor en laat het je dan zelf doen. Ook hand out meegekregen als handvat thuis en tips over producten om aan te kopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zutphen - 17/11/2021
267 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10