Reviews

art in the attic beste visagie school opleiding 243 beoordelingen
klantenvertellen
al 5 jaar 100% aanbevolen
klantenvertellen.nl
Home » Klantenservice » Reviews

Al ruim 5 jaar de best beoordeelde visagie opleiding in de regio


Wij zijn trots en dankbaar dat onze studenten en klanten ons al meer dan 5 jaar consistent beoordelen met een score van gemiddeld een 9. Alle reviews worden verzameld door het onafhankelijke platform Klantenvertellen.nl.

10

Geweldige opleiding, zeer professioneel, fantastische ondersteuning!

Ben zo blij dat ik bij Roos mijn opleiding voor Allround MUA heb kunnen volgen. Elke les was een prima balans tussen het geleerde in de praktijk brengen en positieve, professionele feedback en ondersteuning. Als je een écht goede opleiding wil volgen, twijfel dan niet en kies voor Art in the Attic. Annemarie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 20/07/2021
10

Inspirerend

Blij dat ik voor deze specifieke workshop voor 45+ gekozen heb. De ontvangst was warm, de uitleg compleet met verrassende tips. Een zeer inspirerende workshop.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ermelo - 15/07/2021
10

Geweldige professionele opleiding in 3 maanden

Ik wilde absoluut geen jaar naar school en zocht een Visagie Opleiding tot Allround Make-up Artist wat ik binnen een paar maanden kan doen en vooral ook betaalbaar is,Ik kwam al heel snel terecht bij Roos, Art in the Atic make-up academie in Apeldoorn. Roos is een ontzettend lieve professionele vrouw die vol passie deze opleiding geeft. De klassen zijn klein waardoor iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die ze nodig hebben. Ik moest elke week 1,5 uur rijden en dat was meer dan de moeite waard geweest. Ik was zo enthousiast geworden dat ik gelijk ook de bruidsstyliste/ make-up opleiding heb gevolgd . Ik raad iedereen die een goede visagie /MUA oen bruidsstyliste opleiding wilt volgen Art in de Attic aan ! Annechien
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 10/07/2021
10

Jezelf waarderen met persoonlijke aandacht

Als je een workshop bij Art in the Attic volgt, trakteer je jezelf op twee uur tijd voor jezelf. Ik heb de make-upworkshop ervaren als een leuke beleving, waar ik goede tips kreeg die bij mij passen.

Reactie van het bedrijf

HI Denise, Het was een waar genoegen jou te ontmoeten. Zoals je aangeeft, het is traktatie voor jezelf. Ben blij dat je het leuk vond. Veel plezier met oefenen. Hartelijke groet, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kampen - 16/06/2021
9

Goede workshop, inspiratie gekregen om het te blijven proberen.

Roos geeft duidelijke instructie, en liet me zelf alle handelingen ook doen. Duidelijke omschrijving in werkboekje en veel tips. Fijn dat niet alle producten van dure merken hoeven te zijn. Met geduld en ook een beetje streng, wat ik heel fijn vond.

Reactie van het bedrijf

Hi Jeanette, hartelijk dank voor je review. Veel plezier met oefenen en het uitzoeken van jouw favoriete make-up producten. Wellicht tot ziens. Groetjes, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwe Niedorp - 13/06/2021
10

Helemaal geweldig

Wat heb ik een leuke en vooral leerzame workshop gehad. Nooit geweten waarvoor die verschillende kwastjes dienden: laat staan dat ik wist wat een beautyblender of settingspray was en wat voor nut het allemaal had. Fijn dat je je eigen spulletjes mag gebruiken en dus niet gelijk allemaal dure dingen moet kopen. Ik ga nu veel oefenen. Met de goede uitleg in de handleiding gaat het vast lukken om mijn make-up subtiel en netjes aan te brengen. Dank je wel Roos voor je geduld en tips en Valeria voor je zeer welkome cadeau. Maryan uit Molenlanden

Reactie van het bedrijf

Hi Maryan, Hartelijk dank voor je review. Ik ben blij dat je de make-up workshop fijn hebt ervaren. Vooral veel oefenen, dan ga je de techniek beter beheersen. Je hoeft inderdaad geen dure producten te kopen. Veel plezier met shoppen. Groetjes, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Molenlanden - 11/06/2021
10

Top cadeau voor mijn moeder

Ik zocht een leuk cadeau voor mijn moeder. Zij heeft onlangs een ander uiterlijk gekregen en dit leek mij een mooie afsluiting van alle veranderingen. Roos is super aardig en legt het duidelijk uit en gebruikt zoveel mogelijk je eigen make-up spullen. Zodat je het thuis ook kunt nadoen. Bedankt!

Reactie van het bedrijf

Hi Valeria, Jullie zagen er prachtig uit op de foto's. Super lief cadeau voor je moeder. Ik ben blij dat jullie het leuk vonden. Liefs, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam - 10/06/2021
10

Top opleiding!

Ik heb tijdens de MUA bij Art in Attic ontzettend veel geleerd en er ook heel veel plezier in gehad! Roos weet precies wat een student nodig heeft en geeft heel persoonlijk en vakkundig les. De groepen zijn klein, en je krijgt als student veel aandacht en vrijheid in hoe je te werk gaat. Merci!

Reactie van het bedrijf

Hi Rokya, Hartelijk dank voor je review. Het was aangenaam jou op te leiden. Jij gaat een mooie toekomst tegemoet. Veel plezier en wellicht tot ziens. Warme groet, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 05/06/2021
9

Leuke en leerzame ervaring

Ik vond het een hele leuke en leerzame ervaring. In 2 uur tijd heb ik geleerd hoe ik mij het beste op kan maken en welke kleuren mij het beste staan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 05/06/2021
10

Erg leerzaam en inspirerend

Aangezien ik nooit eerder aandacht had voor make up en daardoor zeer onervaren, leek het me goed om hier wat hulp bij te krijgen. Omdat ik aziatisch ben, wilde ik iemand die hier ook ervaring mee heeft en zo kwam ik bij Art in the Attic uit. Roos is zeer ervaren en deskundig, heeft veel ervaring met zeer diverse uiterlijken, geeft goede tips om je beste punten naar voren te halen en legt geduldig en duidelijk uit. Ik ben zeer tevreden en als ik wat meer 'behendig' ben in de basis, kom ik zeker nog eens terug.

Reactie van het bedrijf

Beste Louise, Hartelijk dank voor je review. Met een beetje begeleiding heb je jezelf mooi opgemaakt. Thuis gaat het je ook lukken. Je bent van harte welkom voor een vervolg workshop. Lieve groet, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nunspeet - 22/05/2021
9

Geweldig.

Na lang wikken wegen toch een cursus gevolgd. Het was een eindje rijden, maar ik wilde perse naar Art in the Attic! En daar ben ik enorm blij mee. Alle aandacht voor mij, gelukkig, want ik ben echt een beginneling. Ze was geduldig terwijl ik meeschreef over al haar uitleg en producten. We hadden alleen nog maar mijn ogen gedaan en ik was al zo enorm blij hoe het eruit zag! Voelde mij na de cursus net een filmster. In zo'n korte tijd zoveel kunnen uitleggen, met geduld en alles was duidelijk. Ik kom sowieso terug, voor een opfriscursus of misschien voor een avond make-up cursus. Als je twijfelt, gewoon doen! Het geld absoluut waard.

Reactie van het bedrijf

Hi Aicha, Graag gedaan. Ik ben erg blij dat je veel hebt geleerd tijdens de make-up workshop. Je zag er inderdaad prachtig uit. Ga vooral veel oefenen en kom gezellig over een tijdje weer terug. Je bent van harte welkom. Hartelijke groet, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dedemsvaart - 20/05/2021
10

Geweldig leuk en leerzaam

Het was een supergoede workshop, goed opgebouwd en je hebt ruim de tijd om te oefenen. Veel nieuwe technieken geleerd. Roos is een visagist van topniveau!

Reactie van het bedrijf

Hi Suzan, Super lief, dank je wel 🙂 Was leuk jou te ontmoeten. Veel plezier met oefenen. Hopelijk tot ziens. Liefs, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 20/05/2021
9

Heel handige tips gekregen met eigen make-up

Goede uitleg, waardevolle tips en ook inzicht in wat er in de basis nodig is. Leek me altijd overdreven, maar nu ik het gezien heb en zelf ook mee gewerkt heb, zie ik wat de meerwaarde is van primer, correctiepoeder en finishing spray. En ik gebruikte zelf juist teveel matterend poeder, zie nu ook het verschil. Vanwege mijn allergie gebruik gemaakt van grotendeels eigen make up, maakt het nog makkelijker om het zelf thuis ook te kunnen. Ik vond het echt de moeite waard, ook gezellig dus ik kan zo maar weer komen met een paar vriendinnen als Corona achter de rug is.

Reactie van het bedrijf

Ik ben blij dat je veel geleerd hebt bij de workshop. Nu flink oefenen 🙂 Je bent van harte welkom met je vriendinnen. Liefs, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beuningen - 17/05/2021
10

Onwijs leuke en leerzame workshop gehad samen met mijn dochter!

Leuke workshop gehad van Roos. Je voelt je gelijk op je gemak bij haar. Ze heeft een open en vriendelijke houding en heeft ons een leuke en leerzame middag bezorgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijssen - 04/05/2021
10

Super leuke en leerzame avond gehad!

Roos is een gezellige en professionele vrouw. Ze geeft je goede tips, doet het goed voor en maakt er nog een gezellige workshop van ook. Verder heeft ze make-up in verschillende prijsklassen, dus voor ieder wat wils. Mijn zusje en ik hebben veel geleerd. Zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elburg - 02/05/2021
245 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10