Reviews

corona update we zijn open visagie opleiding make up workshop
9
211 beoordelingen klantenvertellen al 5 jaar 100% aanbevolen klantenvertellen.nl
Home » Klantenservice » Reviews

Al ruim 5 jaar de best beoordeelde visagie opleiding in de regio


Wij zijn trots en dankbaar dat onze studenten en klanten ons al meer dan 5 jaar consistent beoordelen met een score van gemiddeld een 9. Alle reviews worden verzameld door het onafhankelijke platform Klantenvertellen.nl.

10

Hele leuke en vooral leerzame workshop!

Roos is ontzettend professioneel en heel aardig en dat maakte de workshop die ik volgde (make up voor de rijpere huid) heel succesvol. Ik heb heel veel geleerd en weet nu hoe ik me op de beste manier op kan maken en welke producten ik daarvoor kan gebruiken. Ik ben heel blij dat ik de workshop heb gevolgd en kan het iedereen aanbevelen want de workshop is echt op jou gericht. Daarbij krijg je alle informatie mee naar huis zodat je het nog eens rustig na kan lezen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Urk
9

Erg leuk en leerzaam, veel handige tips gekregen!

Zie bovenstaande zin.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haaksbergen
10

Heel leuk en leerzaam!

Vandaag heb een persoonlijk make-up advies gekregen. Ik heb geleerd hoe ik mij het beste kan opmaken om er stralend uit te zien. En dat is gelukt! Ik ben 55 jaar en kon wel wat advies gebruiken voor mijn oudere, droge huid. Ik weet nu precies wat ik moet doen (hoop dat ik het kan onthouden...). Maar heb ook een mooie hand-out gekregen met uitleg over eea. Nu hoef ik niet meer eindeloos op zoek naar de juiste producten maar kan precies dat kopen wat mij het beste staat. Zal me uiteindelijk veel geld besparen! De producten die mij werden aangeraden zijn daarnaast ook nog eens voor een groot deel gewoon bij het Kruidvat te verkrijgen. Echt fijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huissen
10

Fantastisch!

Ik voelde me meteen thuis na een warme welkom en ik heb de hele ochtend genomen van alle tips!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Curacao
9

Amazing

I had an amazing experience at the studio and always looked forward to Monday because at first I was worried how I was going to manage since I didn’t speak Dutch.But Roos made sure I got comfortable and always explained everything in both Dutch and English and made sure I had understood everything.am glad I chose art in the attic because I have learnt a lot in just a few weeeks.Thank you so much Roos and will surely miss you
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn
8

Leerzame prettige opleiding

Erg fijne leerzame opleiding gehad, vooral de les tijden waren erg gunstig voor mij
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeeland
8

Fantastische!!

Ik heb net mijn opleiding expert visagie afgerond. Het was een superleuke opleiding waarin je creativiteit kwijt kan. Roos begeleid je heel goed. Laat zien hoe je het beter kan doen. Veel tips en tricks krijg je mee. Om er mee aan de slag te gaan. Roos super bedankt. Groetjes Rianne
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vroomshoop
9

a package of all the useful technique and tips for makeup in a very fun and pleasant atmosphere

Before attending this course, I was an interested person in makeup without any experience. I learned a lot from Roos, not only all the techniques in makeup, but also a lot of inspiration and business attitude toward doing makeup.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hengelo
7

Mooie inzichten

Veel dingen geleerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem
8

Leerzaam

Toos is heel kundig. Leuke workshop en ik heb er voor mijzelf tips uitgehaald. Een volle make up sessie is echter niet aan mij besteed. Ze geeft betaalbare tips voor make up en die ook gelijk in de winkel later aangeschaft.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zutphen
211 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10