Reviews

9
211 beoordelingen klantenvertellen al 5 jaar 100% aanbevolen klantenvertellen.nl
Home » Klantenservice » Reviews

Al ruim 5 jaar de best beoordeelde visagie opleiding in de regio


Wij zijn trots en dankbaar dat onze studenten en klanten ons al meer dan 5 jaar consistent beoordelen met een score van gemiddeld een 9. Alle reviews worden verzameld door het onafhankelijke platform Klantenvertellen.nl.

10

Hele leuke en vooral leerzame workshop!

Roos is ontzettend professioneel en heel aardig en dat maakte de workshop die ik volgde (make up voor de rijpere huid) heel succesvol. Ik heb heel veel geleerd en weet nu hoe ik me op de beste manier op kan maken en welke producten ik daarvoor kan gebruiken. Ik ben heel blij dat ik de workshop heb gevolgd en kan het iedereen aanbevelen want de workshop is echt op jou gericht. Daarbij krijg je alle informatie mee naar huis zodat je het nog eens rustig na kan lezen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Urk
9

Erg leuk en leerzaam, veel handige tips gekregen!

Zie bovenstaande zin.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haaksbergen
10

Heel leuk en leerzaam!

Vandaag heb een persoonlijk make-up advies gekregen. Ik heb geleerd hoe ik mij het beste kan opmaken om er stralend uit te zien. En dat is gelukt! Ik ben 55 jaar en kon wel wat advies gebruiken voor mijn oudere, droge huid. Ik weet nu precies wat ik moet doen (hoop dat ik het kan onthouden...). Maar heb ook een mooie hand-out gekregen met uitleg over eea. Nu hoef ik niet meer eindeloos op zoek naar de juiste producten maar kan precies dat kopen wat mij het beste staat. Zal me uiteindelijk veel geld besparen! De producten die mij werden aangeraden zijn daarnaast ook nog eens voor een groot deel gewoon bij het Kruidvat te verkrijgen. Echt fijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huissen
10

Fantastisch!

Ik voelde me meteen thuis na een warme welkom en ik heb de hele ochtend genomen van alle tips!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Curacao
9

Amazing

I had an amazing experience at the studio and always looked forward to Monday because at first I was worried how I was going to manage since I didn’t speak Dutch.But Roos made sure I got comfortable and always explained everything in both Dutch and English and made sure I had understood everything.am glad I chose art in the attic because I have learnt a lot in just a few weeeks.Thank you so much Roos and will surely miss you
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn
8

Leerzame prettige opleiding

Erg fijne leerzame opleiding gehad, vooral de les tijden waren erg gunstig voor mij
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeeland
8

Fantastische!!

Ik heb net mijn opleiding expert visagie afgerond. Het was een superleuke opleiding waarin je creativiteit kwijt kan. Roos begeleid je heel goed. Laat zien hoe je het beter kan doen. Veel tips en tricks krijg je mee. Om er mee aan de slag te gaan. Roos super bedankt. Groetjes Rianne
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vroomshoop
9

a package of all the useful technique and tips for makeup in a very fun and pleasant atmosphere

Before attending this course, I was an interested person in makeup without any experience. I learned a lot from Roos, not only all the techniques in makeup, but also a lot of inspiration and business attitude toward doing makeup.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hengelo
7

Mooie inzichten

Veel dingen geleerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem
8

Leerzaam

Toos is heel kundig. Leuke workshop en ik heb er voor mijzelf tips uitgehaald. Een volle make up sessie is echter niet aan mij besteed. Ze geeft betaalbare tips voor make up en die ook gelijk in de winkel later aangeschaft.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zutphen
10

Door de kundige en enthousiaste uitleg en begeleiding was het een leerzame workshop.

Bij binnenkomst was het meteen een ontspannen sfeer en werd er goed naar onze wensen geluisterd. De ruimte was erg prettig en licht, met alle benodigdheden voor een mooie make up look.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Renkum
10

Echt super!!

Roos is iemand die weet van aanpak, weet waar ze voor staat en wat ze wilt bereiken en mee geven aan haar cursisten. Ik heb deze opleiding ter uitbreiding van mijn werk gevolgd en ben er echt super blij mee!! Heel tevreden, thanks Roos!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heeten
9

Zeer goede docent met veel expertise. Veel geleerd en genoten!

Van tevoren niet kunnen bedenken dat deze opleiding zo waardevol voor mij zou zijn. Heel veel geleerd van iemand met veel kennis en know how over dit vakgebied!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle
10

Zeer goede service

Top opleiding! Roos weet alles over het vak en ze vertelt je precies wat je moet verbeteren en ze geeft alle tips. supergezellige opleiding en alles word goed uitgelegd,je leert veel in een korte tijd!ik moest een lange reis afleggen ,maar het was de moeite waard.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdan
10

Top opleiding!!

Heb echt veel geleerd!!!..op het eind toch meer zelfvertrouwen opgebouwd om te durven te spelen met makeup!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem
8

Professioneel en klantvriendelijk.

..
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ugchelen
8

Veel geleerd van Roos op een zeer plezierige manier

Veel geleerd van Roos op een zeer plezierige manier. 👌
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elst
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was geweldig...elke zaterdag les...kijk ik er altijd naar uit. Veel geleerd en Roos is een schat. Zeker een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer lief, aangenaam oprechtelerares echt een schat van een prachtvrouw met succes en passie geslaagd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb hier veel geleerd over de verschillende technieken in de make up. Ik heb het heel erg naar me zin gehad! De duur van de opleiding is echt perfect.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lichtemvoorde
211 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10