Reviews Visagie Opleiding & Make Up Workshops

art in the attic beste visagie school opleiding 312 beoordelingen
klantenvertellen
al 9 jaar 100% aanbevolen
klantenvertellen.nl
Home » Klantenservice » Reviews Visagie Opleiding & Make Up Workshops

Al bijna 10 jaar de best beoordeelde visagie opleiding in de regio


Wij zijn trots en dankbaar dat onze studenten en klanten onze workshops, cursussen en opleiding al bijna 10 jaar consistent beoordelen met een score van gemiddeld een 9+. Alle reviews worden verzameld door het onafhankelijke platform Klantenvertellen.nl.

10

Veel geleerd in ontspannen setting

Na veel jaar nu ruimte geven aan mijn andere kant. Lekker kunnen oefenen en fijne feedback van Roos.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gelderland - 02/12/2023
10

Precies waar ik op hoopte en meer!

Allereerst was de communicatie helder en vlot. Bij verzoek om afspraak te verzetten, werd er mee gedacht en in no time was er een nieuwe datum. Mijn afspraak betrof workshop make-up voor de rijpere huid. Ik ben 69. Ter plekke een hartelijke ontvangst in een relaxte sfeer. Met een combinatie materialen van Roos en eigen meegebrachte spulletjes tot een fantastisch resultaat gekomen. In alle rust legt Roos je uit waar je de nadruk op moet leggen en wat je beter iets kan dempen! Geweldige én simpele tips. Wat wil je nog meer? Wat ik ook heel erg waardeerde is dat er geen enkele drang wordt uitgeoefend om een van de gebruikte producten aan te schaffen. Kortom, als je op een relaxte en professionele manier wilt leren om een stralende make-up bij jezelf te kunnen aanbrengen, is Art in the Attic ‘the place to be’!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeist - 30/11/2023
10

Hele leuke ervaring en veel geleerd in een heerlijk ontspannen setting!

Voor het eerst in mijn (al lange) mannenleven, en pas sinds kort alle ruimte gevend aan mijn ''óók vrouw zijn", kennis gemaakt met jezelf opmaken. Roos is zeer kundig wat betreft visagie, en kan heel goed uitleggen waarom je iets wel of juist niet moet doen, en wat bij mijn specifieke gezicht het beste past. Daarnaast heeft ze alle ruimte voor je persoonlijke verhaal en is ze tegelijkertijd heel duidelijk over haar "spelregels", zodat er geen onduidelijkheden zijn. Geweldige ervaring, kan ik iedere gelijkgestemde die misschien er wel heeft over nagedacht maar nog niet durft, van harte aanbevelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Twente - 24/11/2023
10

Wauw!

Wat hebben wij veel geleerd en wat zagen we er na afloop goed uit! Roos, bedankt voor de ontzettend gezellige en leerzame middag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eibergen - 22/11/2023
10

Super leuke en leerzame workshop

Samen met een vriendin volgden wij bij Roos een Makeup workshop. Roos begrijpt precies wat je bedoelt en wilt. Voldoende opties om te oefenen. Fijn dat je producten gelijk kan kopen en meenemen. Gezellige workshop gehad!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elspeet - 18/11/2023
10

Super ervaring

Leuke dame. Legt goed uit. Voel op mijn gemak. Erg fijn om te weten welk make up het beste bij mijn huid past en zeker veel geleerd. Ben zeer tevreden. Nu veel oefenen 🙂 Aanrader om bij haar te leren hoe jezelf kan opmaken met juiste producten wat past bij jou.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 17/11/2023
10

This was my first ever makeup workshop and I loved it!

I really loved my experience in the Art in the Attic makeup studio because of several reasons: 1. The atmosphere was very friendly and cozy, including good coffee and lovely conversations. 2. The makeup technic was really nice and was taught in a way that it was very easy to learn. 3. Roos is very knowledgeable and resourceful: she definitely knows what she's doing. She could even advise me on the skin care routine not only makeup. Definitely recommend this place!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vleuten - 26/10/2023
9

Super leerzame workshop gehad!

Een workshop dagelijkse make-up gehad afgelopen week. Heldere rustige uitleg, alle spullen aanwezig. Ook goed zelf kunnen oefenen. Super om een keer professioneel te horen hoe het moet en kan. Mooi resultaat. Ik kreeg deze workshop cadeau. Heel erg leuk!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Warmond - 15/10/2023
10

Geweldig leerzaam en prachtig resultaat

Roos legt goed uit hoe en waarom je bepaalde producten gebruikt en past dat toe op je persoonlijke behoeften. Ze demonstreert maar laat je ook zelf make up aanbrengen zodat je het goed leert. Ik heb veel geleerd en was erg blij met het resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 13/10/2023
10

Gezellig en enorm leerzaam: in 1 woord fantastisch.

Afgelopen vrijdag met mijn dochter een moeder-dochter workshop make-up gevolgd bij Art in the Attic. Wat hebben we genoten en wat hebben we veel geleerd van Roos. In 2 uur tijd leerde ze ons de kneepjes van het vak en de handigheden die je nodig hebt om de perfect make-up op te kunnen brengen. Roos is niet alleen een vakvrouw, maar ook een gezellige en oprecht geïnteresseerde lerares. En een goede peptalk is ze ook steengoed in. Dank Roos voor je adviezen, wij hebben een heerlijke moederdochter ochtend gehad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vinkeveen/Luxemburg - 01/10/2023
10

Leerzaam en ongedwongen

Mijn vriendin en ik hadden een hele leuke middag. Goede make-up tips voor onze oudere huid gekregen . Hele aardige dame, ongedwongen sfeer .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiderdorp - 21/09/2023
10

Praktijk gericht en heel leuk

Make Up Workshop voor een rijpere huid Roos stemde heel goed op mij af. Iemand iets vertellen of moeten leren zodat de andere persoon het snapt, (iederéén is anders) vind ik een gave en Roos doet dat op een fijne professionele manier. Ik ging naar huis met goede tips en documentatie ter ondersteuning. Nu thuis goed oefenen. Superleuke Workshop dus echt een aanrader!! Bedankt Roos en tot ziens.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 19/09/2023
9

Interessante workshop

Veel tips in korte tijd! Leuk om te doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten - 05/09/2023
10

Opnieuw geweldig!

Afgelopen donderdag derde workshop gevolgd. Net zo geweldig als de vorige twee keren. Beste van Nederland! Roos is een topper.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 02/09/2023
10

Super leuk en leerzaam

Als cadeau voor mijn verjaardag gingen ik en mijn zusje naar Roos voor een make-up workshop. Het was super leuk en leerzaam en we zijn naar huis gegaan met allemaal nieuwe adviezen en tips. Roos heel erg bedankt, je bent een topper!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 23/08/2023
312 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10