Reviews Visagie Opleiding & Make Up Workshops

art in the attic beste visagie school opleiding 274 beoordelingen
klantenvertellen
al 9 jaar 100% aanbevolen
klantenvertellen.nl
Home » Klantenservice » Reviews Visagie Opleiding & Make Up Workshops

Al bijna 10 jaar de best beoordeelde visagie opleiding in de regio


Wij zijn trots en dankbaar dat onze studenten en klanten onze workshops, cursussen en opleiding al bijna 10 jaar consistent beoordelen met een score van gemiddeld een 9+. Alle reviews worden verzameld door het onafhankelijke platform Klantenvertellen.nl.

10

Geweldig, handige tips!!

Wat een verreiking, jammer dat ik deze cursus niet eerder heb gedaan. Heb de adviezen meteen toegepast. Heel mooi!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Woerden - 02/02/2023
10

Geweldige workshop gekregen van Roos

Ik kwam bij Roos voor een workshop opmaken. Ik ben een 53 jarige non-binair en heet Nora. Mezelf opmaken doe ik al jaren, maar Roos leerde mij de fijne kneepjes. Ik ervaarde Roos als een lief, integer persoon die geen enkel vooroordeel heeft. Tijdens de workshop hadden we fijne gesprekken, en de tijd vloog om. Iedere Trangender, travestiet kan ik Art in the Attic aanbevelen. Roos vertelde me dat ze met de gedachten liep, om workshops te willen geven met meerdere tegelijk. Persoonlijk denk ik dat daar veel animo voor is. Dan kun je ervaringen uitwisselen, en tegelijk contact hebben met mensen met dezelfde behoefte. Roos ga vooral zo door. Ik ben al heel gelukkig, maar ging door jou nog gelukkiger weg. XX Nora
Zou je ons aanbevelen? Ja
- West-Friesland - 29/01/2023
8

Goede en leerzame workshop

Ik had een workshop bij Roos geboekt voor de verjaardag van mijn vriendin. Bij binnenkomst verwelkomde Roos ons hartelijk waardoor we meteen op onze gemak voelden. Ze is een warme en vriendelijke vrouw. Op een leuke en ontspannen manier gaf ze de workshop. Ze gaf ons bruikbare tips en adviezen mee. Ik raad haar zeker aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 22/12/2022
10

Super goede en leuke opleiding!

Afgelopen maanden de mua expert opleiding gedaan en heel veel geleerd. Van basis tot expert. Kleinschalige groepen zodat persoonlijke begeleiding gewaarborgd kan worden en de lessen op hoog niveau goed te volgen zijn. Bij deze opleiding staan de merken niet voorop maar er wordt gezocht naar producten die passen bij de huid en er wordt rekening gehouden met de wensen van modellen. Hele mooie leerschool. Ook belangrijk is de sfeer. Heel gemoedelijk en ontspannen sfeer. Ik ga volgende jaar weer verder hier. Dus doen! Een echte aanrader dit opleidingsinstituut van Roos.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zutpen - 04/12/2022
10

Proffesioneel, kundig

De allround make up artist opleiding gevolgd bij art in the Attic. In 1 weer top! Zoveel geleerd in korte tijd van Roos , ze is echt een topper in het vak en ook nog heel gezellig..! Gezellige lesdagen, duidelijke uitleg, oog voor detail. Zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Grootegast - 01/12/2022
10

Super leuk, fijne en leerzame 3 maanden gehad!

Dankzij Roos ben ik zo veel verbeterd in make up en heb ik allemaal nieuwe technieken geleerd. Er was veel aandacht voor je persoonlijk waardoor ik ook erg kon groeien. Als iets niet helemaal goed ging gaf ze puntjes om te verbeteren. Dit hielp elke keer weer om het beter te doen. En ook mocht ik altijd om hulp vragen als ik twijfelde of iets niet helemaal lukte. Ik heb heel veel geleerd en een leuke en leerzame tijd gehad! Ik heb het er ook heel erg naar mijn zin gehad en de sfeer was altijd heel leuk en gezellig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Soest - 01/12/2022
10

Super leerzame cursus voor transgender vrouwen.

Roos legde met alle geduld veel make-up technieken uit, ze denkt goed met je mee en je voelt je echt op gemak bij haar, ook als transgender vrouw. Ik heb heel veel geleerd in een korte tijd en het was heel gezellig.

Reactie van het bedrijf

Hi Tessa, Bedankt voor je leuke review. Ik vond het leuk jou te ontmoeten. Je hebt de technieken goed opgepakt. Geniet van alle moois wat op je pad komt. Groetjes, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 29/11/2022
10

Super gezellige leerzame middag gehad!

Samen met een vriendin een hele gezellige middag gehad bij Roos. Waarbij ik een hoop geleerd heb over mijn make up. Ze geeft duidelijke uitleg met veel tips en tricks.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijkerk - 26/11/2022
8

Erg leuke dame die goed en nauwkeurig uitleg geeft over soorten make-up en juiste applicatie.

Heel fijn dat Roos voordoet op je eigen gezicht hoe je iets juist aanbrengt en dat je het daarna zelf mag nadoen. Zo kun je goed ‘afkijken’. Roos had een goed tijdschema waardoor alles aan bod kwam binnen de tijd. Er was zelfs voldoende tijd om vragen te stellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bennekom - 13/11/2022
9

Na 56 jaar nog iets kunnen leren over hoe dit gezicht mooier kan 🙂

Leuke ontvangst door Roos. Ze neemt alle tijd en heeft echt super tricks en trucs om de oudere huid op zijn voordeligst uit te laten komen. Ik denk dat ik vannacht wakker blijf. Vind het jammer om het er weer af te halen. Wij komen zeker nog een keer terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijverdal - 28/09/2022
10

Hele leuke make-up workshop

We zijn heel tevreden over de make-up workshop. Roos inventariseert eerst per persoon wat de wensen zijn en stemt haar workshop vervolgens daar goed op af. Daardoor levert ze maatwerk. We hebben veel van haar geleerd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - 12/07/2022
10

Geweldige middag gehad.

Toen mijn vriendin en ik binnen kwamen, werden wij heel gastvrij verwelkomd door roos. Wat een super lieve mooie vrouw van binnen en buiten. Ze heeft ons veel tips gegegeven en we voelden ons echt bijzonder. Onwijs bedankt voor deze gezellige middag!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gramsbergen - 08/07/2022
10

Super gezellige en leerzame middag gehad!

Samen met mijn moeder heb ik afgelopen zaterdag een make-up workshop gekregen van Roos! Wij hebben heel veel handige tips gekregen in een gezellige en ontspannen sfeer. Er werd zo veel mogelijk gewerkt met onze eigen make-up, heel leuk. Wij hebben een hele fijne middag gehad en zouden deze workshop zeker aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dronten - 05/05/2022
9

Fijne lessen gehad bij Roos

Fijne privé lessen gehad van Roos, aangepast op mijn klantenkring met de focus op bruids visagie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlagtwedde - 14/04/2022
9

Pretty awesome

Mooie plek, goede koffie, fijne materialen, praktische tips in een visueel stappenplan, leuk mens, gezellige sfeer! Gun je/jullie zelf een leuke en leerzame middag. Bedankt Roos!

Reactie van het bedrijf

Hi Bianca, Jullie ook bedankt. Was erg leuk les te geven aan twee gezellige en enthousiaste dames. Veel plezier met oefenen. Hartelijke groet, Roos

Zou je ons aanbevelen? Ja
- BB - 10/04/2022
277 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10