Reviews Visagie Opleiding & Make Up Workshops

art in the attic beste visagie school opleiding 327 beoordelingen
klantenvertellen
al 9 jaar 100% aanbevolen
klantenvertellen.nl
Home » Klantenservice » Reviews Visagie Opleiding & Make Up Workshops

Al ruim 10 jaar de best beoordeelde visagie opleiding in de regio


Wij zijn trots en dankbaar dat onze studenten en klanten onze workshops, cursussen en opleiding al ruim 10 jaar consistent beoordelen met een score van gemiddeld een 9+. Alle reviews worden verzameld door het onafhankelijke platform Klantenvertellen.nl.

10

Een leerzame cursus op deskundige en vriendelijke wijze begeleid door Roos.

Roos is heel goed in haar vak en dat vond ik heel inspirerend. Ook weet zij een prettige sfeer te creëren waarin je op je gemak voelt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 21/04/2024
10

Een onvergetelijke top dag!

Als je zo goed bent dat je iemands angst (over haar gezicht) kunt wegnemen, op een leerzame, open, vriendelijke en vakkundige manier dan verdien je de beste aanbeveling ooit! Als ik daarna, op de terugweg, stop bij een pompstation en een complimentje krijg van de dame achter de kassa, over hoe ik er uit zie dan ben ik even de gelukkigste mens op aarde. Dank je wel, Roos. We gaan elkaar nog een keer zien! Kus, Deem.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Soesterberg - 29/03/2024
9

Heel erg leuk om de workshop te doen!

Handige tips gekregen en het verschil van voor en na de workshop is groot. Mooi om te zien wat make-up, op de juiste wijze aangebracht, doet!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- SOEST - 14/03/2024
9

Super

Wij hebben een gezellige en leerzame ochtend gehad. Roos geeft je veel tips en goede uitleg. Na deze ochtend gingen we met een mooie make-up de deur uit! Ze luisterde ook goed naar je eigen verwachtingen, zodat je echt jezelf bent. Een echte aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 09/03/2024
10

Super leerzame opleiding

Nog 1 zaterdag en dan zit mijn opleiding visagie bij art in the Attic erop. Het is een ontzettend leerzame opleiding. Ik zocht echt een praktijkgerichte opleiding, want zo leer je toch het meeste. Bij art in the Attic heb je alleen maar praktijklessen, de theorie neem je thuis door. Zo leer je veel in korte tijd. Roos is een heel aardig en open persoon en je kunt altijd bij haar terecht met evt vragen. Ze doet ook altijd een kant voor, wat ik erg prettig vind.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijkerkerveen - 03/03/2024
8

Een superleuke, maatwerk workshop!

Mijn zus en ik hadden beiden andere wensen. Zij houdt van een rustige make-up en ik van wat meer kleur en uitdaging. Roos heeft maatwerk geleverd door te ondersteunen in onze wensen. De setting was leuk en informeel en de tijd vloog voorbij. Dank voor de tips & tricks! 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 20/02/2024
10

Helemaal geweldig!

Als je iets met make-up hebt en niet weet wat nu te doen, dan moet je bij Roos zijn! Een workshop bij haar hoort eigenlijk, ongeacht je leeftijd, in je basisuitrusting. Je kan nog zo leuk gekleed zijn, maar met de juiste maquillage ben je pas compleet. Naast dat Roos een bijzonder mooie vrouw is, zowel van buiten als van binnen, is ze technisch goed onderlegd. Ze legt duidelijk alles uit, op een ontspannen manier, dit was helemaal top! Dank je wel voor je tips en tricks Roos en op naar de volgende workshop, tot gauw!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zutphen - 19/02/2024
9

Leuke ervaring!

Samen met mijn schoondochter de workshop Make-up bij Roos gedaan. Schoondochter voor de glamourmake-up en ik voor de dagmake-up. We kregen allebei met veel aandacht tips & tricks & don'ts aangeleerd. Heel praktisch en superleuk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haastrecht - 17/02/2024
10

Super ervaring!

Ik kreeg een privé workshop cadeau van mijn man. Wat heb ik veel geleerd van Roos! Ze legt op een hele prettige en rustige manier uit. Ik voelde mij direct op mijn gemak. Tussendoor ook nog gezellig kletsen en dan weer geconcentreerd verder. Leuk, gezellig en leerzaam en met nieuwe looks, tips en spullen naar huis, helemaal top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 16/02/2024
10

Superleuke ervaring!

Met z'n vieren een make-up workshop bij Roos gehad en er unaniem over eens: het was ontzettend leuk, gezellig en zeker ook leerzaam! Ieder had haar eigen doel en wensen en Roos kwam die allemaal heel respectvol tegemoet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 12/02/2024
10

Fantastisch!

Wat een fantastische opleiding! Ik heb veel geleerd en leuke lessen gehad. Roos is eerlijk en duidelijk waardoor je snel leert wat wel en niet oké is. Er wordt gekeken naar de trend van het moment en daar worden de lessen ook op aangepast waardoor je echt een unieke opleiding hebt en niet alleen de standaard dingen leert. Roos is een lieve en kundige vrouw en ontzettend goed in haar vak. Super blij dat ik deze opleiding bij Art in the Attic heb gedaan. Nogmaals ontzettend bedankt Roos!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 30/01/2024
10

Hele goede adviezen op maat

Plezierig, relaxed en vakkundig. Mooie locatie. Goede adviezen en niet in de laatste plaats een orachtig resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Woudenberg - 29/01/2024
10

Roos neemt ruim de tijd om je te leren wat jij wilt leren

Samen met mijn moeder een workshop gevolgd voor het aanbrengen van een dag make-up. Hierbij duidelijk aan kunnen geven wat wij wel en niet willen. Dus geen standaard riedeltje dat wordt afgespeeld, maar echt op basis van behoeften. Roos neemt de tijd om zaken uit te leggen en te oefenen zo vaak je wil. Uiteindelijk liep de workshop iets uit in tijd, maar daar heb ik qua druk om af te ronden niets van gemerkt. Hele fijne middag waarin we veel hebben geleerd. Mocht je een leuk uitje zoeken met je moeder, kan ik deze workshop zeker aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 15/01/2024
10

Leuk en inspirerend

Professioneel, leerzaam en heel erg leuk en gezellig. Dank je wel Roos
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 28/12/2023
10

Weer een topworkshop

Ik heb weer veel geleerd, Roos is een superdocente en legt alles goed uit. Ook de sfeer is superfijn. Ik ga zeker weer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zutphen - 24/12/2023
328 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10