Help! Huidproblemen, rimpels en wallen: 3 tips


Meer:

Help! Huidproblemen, rimpels en wallen: 3 tips

Als Make-Up Artist heb ik vaak te maken met oneffenheden en huidproblemen. Denk daarbij aan acne, ernstige roodheden, donkere kringen, vitiligo en angiomen. Maar geen zorgen: je kunt dit soort problemen vaak makkelijk wegwerken door de juiste ‘corrector’ te gebruiken.

Tip 1: Dermablend Covercreme
Een aanrader is Dermablend Covercreme. Dit is een camouflage die speciaal is ontwikkeld voor dit soort huidproblemen. Een mooi product dat echt werkt en uitermate geschikt is voor de gevoelige huid. Mijn klanten lopen ermee weg. Een mooi glad uiterlijk, zonder oneffenheden.

Tip 2: Instantly Ageless
Rimpels en wallen vervagen als sneeuw voor de zon met Instantly Ageless oog crème. Deze oog crème werkt als een soort tijdelijke botox om rimpels en wallen tegen te gaan. Nadat je de oog crème hebt aangebracht, duurt het zo’n 2 tot 3 minuten voordat je resultaten ziet. De rimpels en wallen worden minder. Je huid wordt glad, egaal en ziet er gelift uit. Het is wel een tijdelijke oplossing, leuk voor een feestje of dagje weg, want de crème werkt uit na 6 tot 8 uur.Tip 3: Castor Oil
Castor olie ken je misschien al als haarolie, geschikt voor droog, beschadigd en fijn haar. Het stimuleert de haargroei, met als resultaat een volle gezonde bos haar. Gebruik dit product enkele malen per week als haarmasker voordat je naar bed gaat, inmasseren in de hoofdhuid en de volgende dag uitspoelen met een shampoo. Na een maand zul je resultaat zien. Werkt ook goed bij dunne wenkbrauwen en wimpers. Wat je misschien nog niet wist, is dat deze olie ook verzorgend werkt bij een droge, verouderde huid en acne. De huid wordt soepel en gladder. Zelf gebruik ik Jamaican Castor Oil en ben erg tevreden.

Wil jij ook professioneel leren opmaken en Visagie of Make Up Artist worden? Dan is een Opleiding Visagie misschien wel iets voor jou!

Boek een make up workshop online

Makkelijk, snel en veilig een leuke make up workshop direct online boeken? Bij ons kan het!