STAGE / PORTFOLIO PLEK per direct: Student(en) Media, Communicatie, Journalistiek en/of Audiovisuele Vormgeving


Meer: ,

Ben jij een toekomstige beauty vlogger? Of ben je student Media, Communicatie, Journalistiek en/of Audiovisuele Vormgeving (HBO/MBO, 2e of 3e jaars)? Ben je gek op make-up, beauty en visagie? Ben je enthousiast, creatief, nieuwsgierig, mediageniek, zelfstandig, proactief en 18+? Dan hebben wij per direct de ideale stage plek voor jou!

Per direct: Stage / Portfolio kans voor beauty vlogger en/of student Media, Communicatie, Journalistiek, AudioVisuele Vormgeving


Weet jij hoe je onze doelstellingen vertaalt in een duidelijk media concept, storyboard, interview en video/vlog productie? Ben je creatief en gericht op het leveren van kwaliteit in verhaal, beeld en geluid? Ben je gek op beauty en make-up en durf je jezelf te laten zien? Ben je 8-10 weken part-time beschikbaar in de regio Gelderland & Overijssel, in de periode september-oktober-november? Dan ben jij de tijdelijke aanwinst wie wij zoeken!

Wij bieden een part-time stage / portfolio kans voor 8-10 weken in september-oktober-november 2018


Samen met onze directeur, Roos, en marketing manager werk jij aan het realiseren van een vlog/video productie van meerdere afleveringen. Je gaat zelf op pad, alleen of met een klein team, om op locatie in Centraal- en Oost-Nederland enkele afleveringen te filmen en te produceren. Je krijgt duidelijke richtlijnen, maar ook de vrijheid om je eigen creativiteit te laten spreken. Deze kans is ideaal voor een student HBO of MBO in het 2e of 3e jaar, maar ook een aanstormende zelfstandige beauty vlogger is welkom.

Interesse? Neem vóór 14 september contact met ons op!


Word je hier enthusiast van? Neem dan heel snel, vóór 14 september contact met ons op. Stuur een korte mail met een duidelijk motivatie (brief of video statement), je CV en een link naar jouw online video portfolio naar: info@artintheattic.nl. Voor vragen kun je bellen met Willem, Marketing Manager, op 06-20504587.

LET OP: dit is géén stage voor een visagiste! Er is geen stagevergoeding, maar wel een tegemoetkoming in de reiskosten van max. € 25,- per week.

 


    T: 06 - 20 61 17 40 |

    visagie school make-up les visagiste worden

    Of stel je vraag per mail: