PRIMEUR! Live Visagie op de radio bij RTV Apeldoorn


Meer: ,

Op zaterdag 6 augustus was onze docente Roos te gast in het radioprogramma Zaterdagmiddagmix van RTV Apeldoorn. Zij gaf uitleg over de Cursus Make-up & Visagie en verzorgde een bijzondere primeur: LIVE tijdens de uitzending gaf zij presentatrice Carolien een volledige visagie make-over.

Met dank aan Willem, fotograaf bij PortretStudio Apeldoorn was de uitzending ook in beeld te volgen via een Facebook Live stream. Ook dat was een primeur: nooit eerder was de Zaterdagmiddagmix live op Facebook te volgen.

Tijdens de uitzending heeft presentator Eric ook nog een telefonisch interview gedaan met onze geslaagde PRO cursist Shannah. Tijdens dat interview vertelt Shannah hoe zij de Cursus Make-up & Visagie heeft ervaren en wat haar plannen zijn om verder professioneel als visagiste aan de slag te gaan.

Het was een erg leuke en gezellige 1-uur durende visagie special op de radio en er zijn dus unieke beelden van. Wij hebben een compilatie gemaakt van alle hoogtepunten, in 10 minuten. Bekijk en beluister de compilatie op YouTube:

Bekijk de Facebook Live stream hier:
https://www.facebook.com/MakeUpAcademyArtInTheAttic/videos/1760802530799002/

Bekijk de compilatie op YouTube hier:
https://youtu.be/K3821ra7lZQ

De wegpagina van RTV Apeldoorn Zaterdagmiddagmix:
http://www.rtv-apeldoorn.nl/radio/radioprogramma-s/a-t-m-m/de-zaterdagmiddagmix

Schrijf je hier in voor de Cursus Make-up & Visagie:
http://artintheattic.nl/cursus-make-up-visagie-opleiding/

Met bijzonder veel dank aan onze vrienden bij RTV Apeldoorn:
Presentatie: Carolien & Eric
Regie: Chantal
Techniek: Hetty

Met dank aan onze geslaagde PRO cursist Shannah (FB hier)!