De exclusieve Make-up Studio® PRO CARD voor onze cursisten

De exclusieve Make-up Studio® PRO CARD voor onze cursisten

Bij Art in the Attic willen we het allerbeste voor onze cursisten. Daarom werken we nauw samen met Make-up Studio. Zij zijn een gerenommeerd make-up merk, voor professionele visagisten en maken hun PRO CARD nu ook beschikbaar voor Art in the Attic.

De exclusieve Make-up Studio® PRO CARD


Als je de volledige Cursus Visagie & Make-up EXPERT volgt en je EXPERT certificaat hebt behaald, dan ben je een professionele visagiste. Dat vinden wij niet alleen, maar ook de kenners van Make-up Studio. Daarom kwalificeren* onze EXPERT certificaat visagisten zich voor de exclusieve Make-up Studio PRO CARD. Dat is een erkenning van de kwaliteit van onze visagie opleiding en daar zijn we trots op.

De Make-up Studio PRO Card is exclusief voor make-up professionals. De PRO Card biedt speciale voordelen voor ‘professionals only’ en geeft een directe link met de wereld van Make-up Studio. Bestellen kan eenvoudig via onze webshops of via één van onze verkooppunten. Bij uw PRO Card ontvangt u automatisch per e-mail de inlogcodes voor onze webshops. Telefonisch of in onze winkels adviseren wij u graag over het uitgebreide assortiment.
Make-up Studio®

Onze EXPERT cursisten worden door ons aangemeld en is alleen op vertoon van een geldige KvK inschrijving als make-up professional*. De kaart is niet bestemd voor cursisten die alleen de PRO cursus visagie volgen. Meer weten? Kijk dan ook eens hier:

Cursus Visagie & Make-up PRO/EXPERT

* Art in the Attic zet de aanmelding in gang. De uiteindelijke acceptatie en toekenning van de kaart aan individuen wordt bepaald door Make-up Studio. KvK

Facebookgoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebookgoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail