De exclusieve Make-up Studio® PRO CARD voor onze studenten

Bij Art in the Attic willen we het allerbeste voor onze deelnemers. Daarom werken we nauw samen met Make-up Studio. Zij zijn een gerenommeerd make-up merk, voor professionele visagisten en maken hun PRO CARD nu ook beschikbaar voor Art in the Attic.

De exclusieve Make-up Studio® PRO CARD


Als je de volledige Visagie Opleiding tot Allround Make Up Artist volgt en je EXPERT certificaat hebt behaald, dan ben je een professionele visagiste. Dat vinden wij niet alleen, maar ook de kenners van Make-up Studio. Daarom kwalificeren* onze EXPERT certificaat visagisten zich voor de exclusieve Make-up Studio PRO CARD. Dat is een erkenning van de kwaliteit van onze visagie opleiding en daar zijn we trots op.

De Make-up Studio PRO Card is exclusief voor make-up professionals. De PRO Card biedt speciale voordelen voor ‘professionals only’ en geeft een directe link met de wereld van Make-up Studio. Bestellen kan eenvoudig via onze webshops of via één van onze verkooppunten. Bij uw PRO Card ontvangt u automatisch per e-mail de inlogcodes voor onze webshops. Telefonisch of in onze winkels adviseren wij u graag over het uitgebreide assortiment.
Make-up Studio®

Onze EXPERT visagisten worden door ons aangemeld en is alleen op vertoon van een geldige KvK inschrijving als make-up professional*. De kaart is niet bestemd voor cursisten die alleen de PRO cursus visagie volgen. Meer weten? Kijk dan ook eens hier:

Visagie Opleiding tot Allround Make Up Artist

* Art in the Attic zet de aanmelding in gang. De uiteindelijke acceptatie en toekenning van de kaart aan individuen wordt bepaald door Make-up Studio. KvK