Art in the Attic – Make-up Academy

Marten Orgeslaan 21 | 7339 HT Ugchelen (Apeldoorn-Zuid)

Locatie:

Wij zijn heerlijk rustig gelegen in een schattig stukje woonwijk van het mooi dorpje Ugchelen. Tegen de rand van Apeldoorn-Zuid aan en omringd door de natuur van de Veluwe.

Bereikbaarheid:
Met de auto – Er is beperkte (gratis) parkeergelegenheid in de straat.

Met het OV – De dichtstbijzijnde bushalte is “Middachten”, op enkele minuten lopen. Daar stopt bus 1 die ieder kwartier in 10 minuten van en naar Apeldoorn CS rijdt.

Bedrijfsgegevens:
Kvk 58761802 (Apeldoorn)
“Art in the Attic”

Marten Orgeslaan 21
7339 HT Ugchelen

Stuur ons een bericht:


tekens: 0 (min. 10 tekens)


> Alles over privacy & (persoons)gegevens.

Openingstijden:
ma – vrij: 09:00 – 19:00 (op afspraak)
zaterdag: 10:00 – 15:00 (op afspraak)
Op zondag zijn wij gesloten

Cursus & Visagie:
T: 06 – 20 61 17 40
@: visagie@artintheattic.nl
Vraag naar Roos

Wij zijn aangesloten bij:
nationale visagistenbankVisie & Missie

Wij willen het mooie vak van visagiste voor iedereen toegankelijk maken. Als we onszelf en anderen toch opmaken, laten we het dan ook echt goed doen! Wij maken het voor iedereen mogelijk om professioneel te leren opmaken. Make-up Academy Art in the Attic gelooft ook in een wereld zonder “zij is mooier dan ik”, of “ik ben mooier dan jij”. Want we hebben toch allemaal onze eigen mooie kanten? Daarom is het onze missie om het voor iedereen mogelijk te maken om goed voor de dag te komen, door je te helpen de kracht van je eigen, unieke schoonheid te ontdekken en te delen.

Historie

▶ Art in the Attic is begin 2014 opgericht als samenwerkingsverband tussen visagiste Roos en portretfotograaf Willem: een studio voor Visagie, Fotografie & Beauty. Uit onvrede over de bestaande manier van lesgeven binnen de gangbare visagie opleidingen, ontwierp Roos haar eigen, unieke lesmethode. Al snel groeit Art in the Attic uit tot een vertrouwde naam voor visagie cursussen van hoge kwaliteit, met consistent hoge waarderingen van cursisten.
▶ Begin 2015 wordt fotograaf Willem benoemd tot Associate Photographer van de beroemde Peter Hurley (NYC) en gaat hij verder onder de naam PortretStudio Apeldoorn. Roos gaat zelfstandig verder met de focus op het aanbieden van betaalbare, laagdrempelige en professionele visagie & make-up cursussen. Daarbij hoort een aangepaste naam: Art in the Attic – Make-up Academy
▶ Sinds april 2015 worden PRO cursisten bijgeschreven in het online PRO Certificaat Register om de kwaliteit nog meer inzichtelijk te maken.
▶ In 2016 is Art in the Attic diverse malen te gast als “Live Visagiste” bij RTV Apeldoorn. Eind dat jaar krijgt Art in Attic de 150e positieve klantbeoordeling op Klantenvertellen.nl
▶ In de lente van 2017 gaat Art in the Attic een nauwere samenwerking aan met make-up giganten Make-up Studio en Boozyshop om cursisten nog meer waarde te bieden.
▶ In de nazomer van 2017, 2 jaar na de start van het PRO Certificaat Register, wordt de mijlpaal van 75 PRO Cursisten bereikt.

Over Service & Kwaliteit

Samen streven we naar topkwaliteit en 100% tevreden cursisten en klanten. Het is heel eenvoudig: het moet goed zijn, van begin tot eind. Een tevreden gezicht is een mooi gezicht. Ons motto is: “Play Big, Stay Small”. We zijn en blijven bewust een klein bedrijf, maar we willen groot zijn in wat we doen. Daarom richten we ons alleen op de dingen waar we goed in zijn. Op die manier kunnen we al onze cursisten en klanten persoonlijke service bieden, op maat gemaakt.Gegevens, Privacy en Cookies
Gegevens en informatie die je aan ons verstrekt, bijvoorbeeld voor het aanvragen van informatie of inschrijven voor cursussen, worden door ons verwerkt met inachtneming van wettelijk regels en bepalingen t.a.v. je (persoons)gegevens en privacy. Deze website maakt gebruik van cookies van o.a. Google Analytics en Google Adwords. Hiermee houden we bij op welke wijze bezoekers van deze website gebruik maken van de website. Uitgebreide informatie over dit alles vind je in onze Verklaring t.a.v. Gegevensbescherming & Privacy.

Cursus

Facebookgoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebookgoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail