Art in the Attic bestaat 5 jaar!


Meer:

Opgericht in 2014: al 5 jaar lang best beoordeeld in de regio


Art in the Attic is jarig: we bestaan 5 jaar! Wat in 2014 begon op een oude zolderkamer, is in 5 jaar hard werken uitgegroeid tot de best beoordeelde school voor een visagie opleiding in de regio. De tijd is voorbij gevlogen en we zijn supertrots op alle cursisten die in die 5 jaar bij ons hun visagie certificaat hebben behaald. Bedank, zonder jullie zouden we nooit zo ver zijn gekomen! Op naar de volgende 5 jaar!

Historie sinds 2014

Onze geschiedenis

2014

Art in the Attic wordt opgericht

Art in the Attic is begin 2014 opgericht als samenwerkingsverband tussen visagiste Roos en portretfotograaf Willem: een studio voor Visagie, Fotografie & Beauty. Uit onvrede over de bestaande manier van lesgeven binnen de gangbare visagie opleidingen, ontwierp Roos haar eigen, unieke lesmethode. Al snel groeit Art in the Attic uit tot een vertrouwde naam voor visagie cursussen van hoge kwaliteit, met consistent hoge waarderingen van cursisten.

2015

Zelfstandig verder

Begin 2015 wordt fotograaf Willem benoemd tot Associate Photographer van de beroemde Peter Hurley (NYC) en gaat hij verder onder de naam PortretStudio Apeldoorn. Roos gaat zelfstandig verder met de focus op het aanbieden van betaalbare, laagdrempelige en professionele visagie & make-up cursussen. Daarbij hoort een aangepaste naam: Art in the Attic – Make Up Academy

2015

Start Certificaat Register

Sinds april 2015 worden PRO cursisten bijgeschreven in het online PRO Certificaat Register om de kwaliteit nog meer inzichtelijk te maken.

2016

Naamsbekendheid

In de loop van 2016 wordt Art in the Attic steeds bekender. We zijn diverse malen te gast als “Live Visagiste” bij RTV Apeldoorn. Eind dat jaar krijgt Art in Attic de 150e positieve klantbeoordeling op Klantenvertellen.nl

2017

High-end partners

In de lente van 2017 gaat Art in the Attic een nauwere samenwerking aan met make-up giganten Make-up Studio en Boozyshop om cursisten nog meer waarde te bieden.

2017

75e Certificaat

In de nazomer van 2017, 2 jaar na de start van het PRO Certificaat Register, wordt de mijlpaal van 75 PRO Cursisten bereikt.

2018

Make-up For Ever

In 2018 worden we Nederlands Partner van het high-end professionele make-up merk MAKE-UP FOR EVER en voegen we dit toe aan ons make-up pakket.

2019

We bestaan 5 jaar

In 2019 vieren we onze 5e verjaardag: Art in the Attic bestaat 5 jaar en is uitgegroeid tot een vertrouwde aanbieder van de allerhoogste kwaliteit.