Workshop Make-up & Visagie

Home » Workshops » Workshop Make-up & Visagie

Make-up Workshop – Met een groep of privé – Particulier of zakelijk


Ons aanbod make-up workshops is divers. Leuk voor een uitje met bijvoorbeeld een groepje vriendinnen, familie of collega’s, maar ook leuk voor jezelf. Kies de make-up workshop of visagie cursus die bij jou past!

Boek jouw make-up workshop online


Je kunt bij ons makkelijk, snel en veilig jouw make-up workshop direct online boeken. Kies hieronder je workshop, kies je datum en tijd en boeken maar!


T: 06 - 20 61 17 40
visagie school make-up les visagiste worden
Of stel je vraag per mail:Art in the Attic – Make-up Academy


Marten Orgeslaan 21 | 7339 HT | Ugchelen
(Apeldoorn, Gelderland)

Overijssel, Utrecht, Arnhem, Enschede, Zwolle, Amersfoort, Den Bosch, Almere


Make-up Academy Art in the Attic is centraal gelegen en onze klanten komen vooral uit Midden en Oost Nederland, vooral uit de provincies Gelderland, Overijssel, Utrecht en Flevoland. Onze studio is vlak bij de A1 en de A50 en makkelijk bereikbaar met het OV. Station Apeldoorn CS is minder dan 10 minuten met de bus en de bushalte is vlakbij. Hieronder enkele voorbeelden van gemiddelde reistijden met de auto:


– Arnhem, ca. 27 minuten
– Zwolle, ca. 29 minuten
– Enschede, ca. 50 minuten
– Almere, ca. 50 minuten


– Hilversum, ca. 41 minuten
– Amersfoort, ca. 34 minuten
– Utrecht, ca. 45 minuten
– Den Bosch, ca. 59 minuten


make-up artist roos visagist apeldoornOnze make-up workshops zijn geschikt voor particulieren en bedrijven die een leuk uitje of bedrijfsevent willen combineren met de wondere wereld van de make-up & visagie. In een paar uur tijd leer ik je alles wat je moet weten om jezelf beter te kunnen opmaken. De workshops zijn praktijkgericht en je krijgt gelegenheid om te oefenen op de andere deelnemers. We zorgen altijd voor een leuke en gezellige sfeer!
– Roos: Docente, Visagiste & Make-up Artist

Cora, Amersfoort

Leuke & leerzame make-up workshop, waarbij we veel tips & tricks hebben gekregen om onze make-up optimaal aan te brengen.

Samantha, Zutphen

Het was een heel gezellige make-up workshop en ik heb veel geleerd!

Trudy, Heeten

Heel veel opgestoken van Roos. Ze was geduldig en precies en ze is heel professioneel. Ze heeft me ook goede tips gegeven over de producten die geschikt zijn om te gebruiken voor mijn huidtype.

Update: April 19, 2019Art in the Attic