Roos: make-up artist, visagist & docent visagie

Home » Visagist & Make-up Artist » Roos: make-up artist, visagist & docent visagie

Maak kennis met Roos: make-up artist, visagist & docent visagie


Maak kennis met Roos: visagist, make-up artist, oprichter & eigenaar en docent visagie bij Make-up Academy Art in the Attic. Make-up is een vak, het is een kunst en Roos verstaat haar vak goed. Met uitgebreide kennis van materialen en technieken weet ze precies wat er nodig is om je te laten stralen als nooit tevoren. Lees meer...

Laagdrempelig en praktijkgericht


Vanuit een duidelijke, praktijkgerichte visie op het vak van visagiste en make-up artist, heeft Roos haar eigen visagie opleiding opgericht. Make-up Academy Art in the Attic biedt een kleinschalige, laagdrempelige en betaalbare visagie opleiding met les in kleine groepjes. In 1 of 2 maanden tijd leer je professioneel opmaken. Daarnaast geeft Roos diverse make-up workshops voor bedrijven en particulieren die meer over make-up en visagie willen leren.

Maak LIVE kennis Roos
 

ANBOS-erkend Visagiste


Roos is creatief, warm, lief en een echt ‘mensen-mens’. Zij stelt je op je gemak, zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt en lekker kunt genieten. Roos is ontwapenend, ze doorgrondt je stijl en weet in een oogopslag wat bij je past. Roos verzorgt al onze visagie en workshops. Ook is zij de docente van onze Visagie Opleiding tot Allround Make-up Artist en geeft ze lezingen bij o.a. de Fotovakschool.

Onze visagiste Roos heeft een gecertificeerd diploma Visagie van een ANBOS erkend opleidingsinstituut.

Volg een make-up of visagie workshop bij Roos


Roos is een geweldige docente en leert je graag de geheimen van make-up en visagie tijdens een leuke workshop.

Selima, Westervoort

Ik heb veel technieken geleerd en ben met sprongen vooruit gegaan. Roos je bent een topper! Harstikke bedankt voor deze top ervaring.

Dominique, Bathmen

…Super lessen, veel geleerd! Top docente Roos…

Milaisa, Hengelo

Het was een fantastishe ervaring en zeker een goede keus om hier aan te beginnen. Roos, je bent fantastisch!

Freelance Visagiste | ZZP Make-up Artist | MUA | Docent Visagie


make-up artist roos visagist apeldoornRoos heeft een ANBOS-erkend branchediploma visagie. Roos is als ZZP of Freelance Visagiste, Docent Visagie en Make-up Artist (MUA) in te schakelen voor zakelijke diensten zoals lezingen, workshops, masterclass, educatie, scholing, bedrijfsuitjes, events, etc.T: 06 - 20 61 17 40
visagie school make-up les visagiste worden
Of stel je vraag per mail:Update: April 21, 2019Art in the Attic