Visagist | Make Up Artist | MUA

art in the attic beste visagie school opleiding 264 beoordelingen
klantenvertellen
al 7 jaar 100% aanbevolen
klantenvertellen.nl
Home » Visagist | Make Up Artist | MUA

Visagist of Make Up Artist (MUA) Gezocht? Gevonden!

Zoek je een visagist of make up artist? Dan ben je bij Art in the Attic aan het juiste adres! Onze oprichter en directeur helpt je graag. Voor make up en visagie, opleiding en training, advies en begeleiding, of een leuke workshop. Of je particulier bent of een zakelijke opdracht hebt, Roos helpt je deskundig verder.

» Roos: Professioneel Visagist & Make Up Artist (MUA) & Visagist

make up artist roos visagist apeldoornRoos heeft een ANBOS-erkend branchediploma visagie. Roos is als ZZP of Freelance Visagiste, Docent Visagie en Make Up Artist (MUA) in te schakelen voor zakelijke diensten zoals lezingen, workshops, masterclass, educatie, scholing, bedrijfsuitjes, events, etc.

Meerdere visagisten nodig?

Wij hebben een groot netwerk met meer dan 100 door ons opgeleide en gecertificeerde visagisten, verspreid door Nederland. Zoek je een geschikte make up artist, of misschien zelfs meerdere visagisten voor een particulier of zakelijke evenement? Ook dan helpt Art in the Attic je graag verder.

» Sourcing / Zoekvraag (meerdere) visagist(en)

Overzicht AITA Certificaat Register

Aangenaam: ik ben visagiste, en dit kan ik voor je doen!

Iedereen weet wel wat make-up is, maar helaas weten veel te weinig mensen wat een visagist is, of wat die doet. Laat ik me even voorstellen: ik ben Roos, en ik zal je uitleggen wat ik als visagiste voor je kan betekenen.

Een visagist, of make-up artist, is een specialist in het vak make-up. Net als een plastisch chirurg, kan ik je gezicht met make-up zichtbaar veranderen. Ik kan je neus verkleinen, mond vergroten, ogen vergroten of verkleinen, gezicht smaller laten lijken, jukbeenderen creëren, etc. Als visagiste ben ik gespecialiseerd in het maskeren van je minpunten (puistjes, oneffenheden, verdoezelen van couperose, wijnvlekken, vertigo etc.) Ik zal ook de pluspunten in je gezicht accentueren (door middel van het aanbrengen van de juiste make-up. » Lees meer…

Update: October 29, 2020Art in the Attic