ROOS: Docente, Visagiste, Make-up Artist

 

Maak kennis met Roos: visagist, make-up artist, oprichter & eigenaar en docent visagie bij Make-up Academy Art in the Attic. Make-up is een vak, het is een kunst en Roos verstaat haar vak goed. Met uitgebreide kennis van materialen en technieken weet ze precies wat er nodig is om je te laten stralen als nooit tevoren.

Vanuit een duidelijke, praktijkgerichte visie op het vak van visagiste en make-up artist, heeft Roos haar eigen visagie opleiding opgericht. Make-up Academy Art in the Attic biedt een kleinschalige, laagdrempelige en betaalbare visagie cursus met les in kleine groepjes. In 1 of 2 maanden tijd leer je professioneel opmaken. Daarnaast geeft Roos diverse make-up workshops voor bedrijven en particulieren die meer over make-up en visagie willen leren.

Onze visagiste Roos haalt het mooiste in jou naar boven


De meeste vrouwen gebruiken make-up, maar wie heeft ooit echt geleerd hoe het moet? Soms staat het mooi, maar de verkeerde make-up kan een gezicht ook minder aantrekkelijk maken. Roos helpt je om de belangrijkste vragen voor jouw gelaat te beantwoorden:

  1. Welke kleuren passen nou eigenlijk écht bij je?
  2. Wat zijn je mooie kenmerken om te laten spreken en wat kun je camoufleren?
  3. Welke producten kun je het beste gebruiken, hoe, en in welke situaties?

Wil jij zelf ook ervaren wat professionele make-up met je kan doen, of wil je beter leren opmaken? Boek dan een make-up workshop en leer de geheimen van een echte make-up artist.

Roos: Visagist, Eigenaar, Docent | Art in the Attic

Roos Docent Eigenaar Art in the Attic Make-up Academy Visagist Artist

Maak LIVE kennis met jouw docente & visagiste Roos!

ANBOS-erkend Visagiste


Roos is creatief, warm, lief en een echt ‘mensen-mens’. Zij stelt je op je gemak, zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt en lekker kunt genieten. Roos is ontwapenend, ze doorgrondt je stijl en weet in een oogopslag wat bij je past. Roos verzorgt al onze visagie en workshops. Ook is zij de docente van onze Cursus Visagie & Make-up PRO en geeft ze lezingen bij o.a. de Fotovakschool.

Onze visagiste Roos heeft een gecertificeerd diploma Visagie van een ANBOS erkend opleidingsinstituut.

 

“Een visagist, of make-up artist, is een specialist in het vak make-up. Net als een plastisch chirurg, kan ik je gezicht met make-up zichtbaar veranderen. Ik kan je neus verkleinen, mond vergroten, ogen vergroten of verkleinen, gezicht smaller laten lijken, jukbeenderen creëren, etc. Als visagiste ben ik gespecialiseerd in het maskeren van je minpunten (puistjes, oneffenheden, verdoezelen van couperose, wijnvlekken, vertigo etc.) Ik zal ook de pluspunten in je gezicht accentueren (door middel van het aanbrengen van de juiste make-up.”
> lees meer…

 

 
> Neem direct contact op met Roos

Selima, Westervoort

Ik heb veel technieken geleerd en ben met sprongen vooruit gegaan. Roos je bent een topper! Harstikke bedankt voor deze top ervaring.

Dominique, Bathmen

…Super lessen, veel geleerd! Top docente Roos…

Milaisa, Hengelo

Het was een fantastishe ervaring en zeker een goede keus om hier aan te beginnen. Roos, je bent fantastisch!

Roos = Social:
Facebookgoogle_pluspinterestlinkedinyoutubeinstagramFacebookgoogle_pluspinterestlinkedinyoutubeinstagram

Freelance Visagiste | Make-up Artist | MUA | ZZP Docent Visagie


Onze huisvisagiste en -docente, Roos, heeft een ANBOS-erkend branchediploma visagie en is als ZZP of Freelance Visagiste, Docent Visagie en Make-up Artist (MUA) in te schakelen voor zakelijke diensten, lezingen, workshops, educatie, scholing, bedrijfsuitjes, events, etc.

> Neem contact op om informatie of een offerte aan te vragen:

 T: 06 – 20 61 17 40
visagie school make-up les visagiste worden
Of stel je vraag per mail: 

Facebookgoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebookgoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail