Promo Trailer – Visagie Opleiding PRO

Posted by on aug 10, 2017 in Algemeen, Visagie Opleiding - PRO
Promo Trailer – Visagie Opleiding PRO

Het nieuwe seizoen voor visagie opleidingen en cursussen staat voor de deur! Om een frisse start te maken, hebben we onze best beoordeelde visagie opleiding in een mooi nieuw jasje gestoken én een nieuwe naam gegeven:

Visagie Opleiding – PRO

De Visagie Opleiding – PRO is een échte doorbraak. Dankzij ons unieke onderwijsconcept is het nu voor iedereen mogelijk om een goede visagie opleiding te volgen. Nergens anders vind je zo’n korte en betaalbare opleiding visagie.

Hoe dat kan? Wij geven les in hele kleine groepjes. In 1 of 2 maanden tijd leer je professioneel opmaken. De visagie opleiding van Art in the Attic heeft een heel persoonlijke en praktijkgerichte aanpak. En, héél belangrijk: wij laten alles weg dat je niet nodig hebt.

Je krijgt bij ons superveel persoonlijke aandacht. Je leert hier geen onnodige theorie. En er is ruimte om je op jouw specifieke talenten te richten, dankzij ons flexibele Mix & Match© aanbod. Wij noemen dat de PRO lesmethode, met 100% focus op: Praktijk, Resultaat en Originaliteit.

Nieuwe Promo Trailer voor onze Visagie Opleiding – PRO

En bij een frisse start, hoort ook een vrolijke nieuwe Promo Trailer. Gemaakt in samenwerking met RTV Apeldoorn en PortretStudio Apeldoorn. Bekijk ‘em hierboven, of ga naar ons YouTuve kanaal:

https://www.youtube.com/channel/UCiSckgMbCc_ZVPuyOerqbZA

Facebookgoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebookgoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail