De Basiscursus Visagie & Make-up in een nieuw jasje!

Posted by on aug 17, 2017 in Algemeen, Visagie & Make-up
De Basiscursus Visagie & Make-up in een nieuw jasje!

Basiscursus Visagie & Make-up | Klaar in 4 weken


Soms is het moeilijk kiezen. Dat geldt ook voor de keuze tussen onze 2 opties om visagiste te worden: Basis (vroeger: BASE), of PRO. Daarom hebben we de basiscursus visagie & make-up in een nieuw jasje gestoken en een eigen pagina gegeven.

Om duidelijker de verschillen met onze Visagie Opleiding – PRO in beeld te brengen, hebben we ook een Keuzehulp die in meer detail uitlegt wat je allemaal leert en verder nog bij kunt leren.


 

Dankzij ons unieke onderwijsconcept is het nu voor iedereen mogelijk om een goede visagie basiscursus te volgen. Nergens anders vind je zo’n snelle en betaalbare basiscursus visagie. Wij geven les in hele kleine groepjes.

In slechts 4 weken leer je de complete basis voor professionele visagie en make-up. De Basiscursus Visagie & Make-up van Art in the Attic heeft een heel praktijkgerichte aanpak. Je krijgt bij ons superveel persoonlijke aandacht. Je leert hier geen onnodige theorie. En, héél belangrijk: wij laten alles weg dat je niet nodig hebt.

Wil je nog beter worden als visagiste en/of als visagiste werken of voor jezelf beginnen? Kies dan voor de Visagie Opleiding – PRO.

~ Roos, Docente & Visagiste – Art in the Attic Make-u Academy

Facebookgoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebookgoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail